Mit csináljak, ha nem kommunikál velem? (beszélgetés)
Communication breakdown.
Game over.
Nem kommunikál veled.
Nem szeret.
Nem tisztel.
Idegesíted a puszta jelenléteddel.( bocsi ,de ez jött le amit írtál)
Mit akarsz még?Hagyd a fenébe ezt a férfit.Most!!
"hagyok más férfiakat közeledni, nyitok más férfiak felé, és ő meg közben megenyhül vagy bármi."
Neked tényleg elég ennyi?
Felhozza a régi sérelmeket is már kínjában, egyszerűen nem akarja kimondani, hogy kopj le, mert annyi férfi azért nincs benne...
Te még tényleg nem unod a saját nyűglődésed? Vagy amúgy azt gondolod, hogy hirtelen egyszer mag teljesen megváltozik és édi-bédi lesz, és beüt a sírig tartó szerelem?
Ez pont az a pasi, akiről a többi fórumod szól?
Mert akkor úgy gondolom neked aztán semmi nem elég ahhoz, hogy észrevedd, hogy tovább kellene lépni...
Kaptál egy új esélyt! Élj vele! Hidd el, nem ő volt az igazi. Ez egy puhakuki volt. :)
Jelentkezni fog, mikor megunja a farkahúzogatását!
Te addigra remélem tovább lépsz, és megtalálod az igazi Férfit!
Szerintem elég nyilvánvaló, hogy vége.
Ne írogass neki és keress mást!
Térdelj le és könyörögj neki...
Komolyan nem értem ezeket a drámázós topikokat. Ha te bántottad meg, akkor kérj bocsánatot. Ha erre nincs válasz, akkor tovább kell lépni, nem naponta szinte könyörögve írni. Ha meg ő bántott meg, akkor ő kérjen bocsánatot, ha ezt nem teszi, akkor ebben az esetben is tovább kell lépni. Ha csak veszekedés volt megbántás nélkül, akkor le kell ülni és átbeszélni. Ha a másik nem hajlandó, akkor megint csak tovább kell lépni. Ez ennyire egyszerű.
Ha el akarná mondani, akkor jelentkezne.
Ha érdekelnéd, akkor keresne.
Ha nem keres, az is egy válasz.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- A volt férjem nem hajlandó kommunikálni velem a közös gyerekünket illetően
- Nők! Nektek mi a véleményetek erről? Mit csináljak ezzel a férfival?
- Te a mindennapi kommunikációd során használsz rövidített szavakat beszédben és írásban? Mi a véleményed erről?
- 16éves múltam, és egy 14éves fiú járni akar velem. mit csináljak?
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?