Mit csináljak a kicsi fiammal? :-( (tudásbázis)
Ahogy látom egy éves a kisfiad. Lehet, hogy a lázas betegség biindította a rágófogak növekedését, ami állítólag jobban megviseli a kicsit, mint általában a fogzás. Lehet ettől ilyen nyugtalan és/vagy fáj tőle a füle.
Én a helyedben felhívnám az orvost vagy a védőnőt, és elmondanám, hogy a kezelés ellenére ez meg ez a problémád, ez normális-e, vigyed vissza, vagy egyáltalán mit csináljál. Ha nem adnának megfelelő választ, elvinném az ügyeletre, és megmutatnám egy másik dokinak is.
ebből is látszik,hogy dokija válogatja.nálunk csak akkor adatja,ha lázas a gyerek.:D
minden esetre jobbulást a kis srácnak!!!!
Mit értesz az alatt, hogy leüti?
Úgy vettem észre nem egyszerűen rossz kedvű. Jön egy-egy sírásroham, majd abbamarad, partner a játéknál, aztán kezdi előlről.
Balázs nyugtalanít. Voltunk megint dokinál, visszavittem hétfőn. Kapott antibiotikumot és orvosi utasításra napi háromszor kap Panadolt.
Már csak egy kicsit taknyoskodik, de tegnap és ma iszonyatos amit "művel". Szinte egész nap sír, közben-közben vannak aránylag jókedvű 10-15 percei. Arra gondoltam hogy biztos fáj neki valamije. 2 napja csetlik-botlik szinte mindig, rengetegszer elesik, megüti magát. Sír, és csak ölben hajlandó lenni. Ebből azt szűrtem le, hogy talán a füle fáj, és zavarja az egyensúly-központját, láza pedig azért nincs, mert adom neki a Panadolt rendszeresen. És talán azért kérezkedik ölbe, mert nem érzi magát biztonságban, mert nem jó az egyensúly-érzéke. De ez csak önálló agyalás, lehet hülyeség. De mégha a füle is van begyulladva, az antibiotikum miért nem hat? Sajnálom szegényt.
További ajánlott fórumok:
- Ősz óta nem múló nátha, orrdugulás, horkolás-és a szövődmények: fülfájás, köhögés.Mit csináljak a 3 éves fiammal?
- Kijött a szám alatt 1 nagy piros pattanás, mit csináljak vele, hogy estére kicsit lelohadjon?
- Mit csináljak, mert kicsit megijedtem?
- Kisfiam jobb füle kicsit kiáll? Mit csináljak?
- 31. hetes terhesen 1.500 grammra becsülték a babát. Dokim szerint ez kicsit kicsi. Mit csináljak, hogy nőjön a következő ultrahangig?
- Ti hogyan tisztítjátok a cserépedényeteket, ill. a Pataki tálat? Mit csináljak, ha kicsit penészes lett?