Felmondás közös megegyezéssel (beszélgetés)
Örülök, hogy túltetted magad rajta. A többivel ne törődj.
A válaszom ott van a 12.válaszban. És egyáltalán nem szeretnék visszamenni.
Igen, inkább jól jártam. De másokkal ugyanez vagy hasonló megtörtént és meg is fog történni. Egyszer végre valaki kimondhatná a dolgokat. Egyszer fordulhatna már jó irányba, mert évek óta süllyed a hajó, tétlenül-tehetetlenül (vagy gyáván megalkudva) nézzük, húzva az egyre nehezebb igát. Ezért. Gondolva a maradó kollégáimra is. Viszont a közös felmondással én egyrészt jól jártam, mert sokkal kevésbé stresszes állást kaptam, másrészt elkapkodtam így már nehézkes lenne egy eljárást megindítani..
Evekig huzodhat egy ilyen per, de a kozos megegyezes miatt a kimenetele is necces. Lehet erre-arra hivatkozni h kenyszeritettek ez meg az, de mi a celod? Ugyanabba a munkakorbe visszaperelni magad? Vagy mit szeretnel?
Teljesen mindegy, hogy ki mond fel, ha nem azonnali, stb., akkor mindenképp közös megegyezés lesz!
A munkáltatók sok esetben csinálják, hogy behívják a munkavállalót és közlik vele, hogy nem tartanak igényt a további munkájára és írja alá a közös megegyezést.
Ha olyan a tartalma, akkor legtöbben aláírják.
És fordítva ugyan ez van. A munkavállaló felmond és közös megegyezés lesz belőle.
Közös megegyezés esetén nem felmondásról beszélünk, mivel a közös megegyezés a munkaviszony megszüntetés egyik lehetséges fajtája, a felmondás pedig egyoldalú megszüntetést jelent.
Neked a munkaviszonyod pedig közös megegyezéssel ért véget. Ezt peresíteni nagyon bonyolult szerintem.
Te nem adhatod be a felmondásod közös megegyezéssel.
Te csak felmondhatsz a Mtv. alapján (ha ettől eltérő a munkaszerződésed, akkor az alapján)
A közös megegyezést - mint a neve is mutatja - csak közösen kezdeményezhetitek.
Miért akarnál egy ilyen helyen, ilyen főnökkel maradni.
Elhiszem, hogy rosszulesik és bosszant, de fogd úgy fel, hogy te jártál jól. Még kicsit pörögj rajta, aludj rá és engedd el. Mindennek meg van az oka. Ez most igy alakult.
És igen, a hercehurca nem hiányzik az idegeskedéssel. Munkahelyem is lett egy hét múlva. De még soha senki nem állt ki a mhelyi közösségünkért, amit mintha szándékosan verne szét a vezető. Olyan munkahely, ahol számít a jó hírneve az intézménynek, de őt nem érdekli, csak hogy felfele megfeleljen, és eleget spóroljon. Távozásom után is túlmunkába írta elő munkatársaimnak, amit csináltam, nem az én teljes fizetésemért.
A főnök helyettese is jelen volt, amikor kérésemre nem adta át az engem támadó levelet (e-mailt) Ha személyesen, a két szememmel olvashattam volna a felsoroltakat (egyszer fordította oda a laptopját felém, félig felolvasott belőle, félig tartalmilag közölte, akkor nem adom be a felmondást. ha meggyőződhettem volna a pontos és teljes tartalomról. Így nem győződhettem meg a pontos "vádakról", amihez a mérlegeléshez szerintem szükségem lett volna és ezért jogom lett volna megkapni. A főnök helyettese hallotta azt is, amikor azt mondta, lehet, h fegyelmit ad és akkor sehol sem fogok munkát kapni.(sőt azt mondta, ha nem kapok fegyelmit, akkor se! Ezt csak úgy mellé, hadd parázzak.. hát ja, beparáztam.)
Nem, nem fogsz semmit sem elérni, max. idegeskedhetsz még egy kicsit.
A munkaügyi pereknél, azok a nyerők, ahol nem kap fizetést a munkavállaló, egyéb esetben nem is foglalkoznak az ügyvédek vele. Azt mondják, hogy örülj neki, hogy megszabadultál tőle.
Ezt ügyvéddel, munkajogásszal beszéld meg. Én elképzelhetőnek tartom, hogy élhetsz a perrel, hivatkozva a megfélemlítésre, főleg ha azok is tanúskodnak melletted, akik kiléptek miatta.
Szerintem nem. Te kérted és aláirtad a közös megegyezést. Az ellenkezőjét neked kell hitelt érdemlően bizonyitanod.
Jó napot!Váratlan behívott a főnököm délután.Laptopján volt egy néhány ember,mondjuk úgy ügyfelek) akik panaszokat soroltak velem szemben. Ezeket felolvasta, illetve saját szavaival elmondta. azt mondta, holnap reggel legyen az asztalán a felmondásom, még gondolkozik a fegyelmin. Kértem a panaszos levelet, de nem kaptam meg, így védekezni sem állt módomban, de az általa felsoroltak között nem volt olyan, ami fegyelmit érdemelt volna. Viszont épp mert nem ismertem a levelet szószerint és teljes terjedelmében, valamint megfélemlített a fegyelmivel, és azzal, hogy: "nem fogsz munkát kapni" másnap reggel félve a bármitől.. beadtam a felmondásom közös megegyezéssel. Már bánom. Rosszul döntöttem. Olyan főnök, aki matt sokan felmondtak már nálunk. most egy kevesebbet fizető, sok utazással járó munkahelyem lett. utólag élhetek-e perrel a munkáltatóm ellen? A tájékoztatás megtagadása, a megfélemlítés miatt. köszönöm.
További ajánlott fórumok: