Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Felmondás közös megegyezéssel fórum

Felmondás közös megegyezéssel (beszélgetés)

ma 19:29

Nem, nem fogsz semmit sem elérni, max. idegeskedhetsz még egy kicsit.

A munkaügyi pereknél, azok a nyerők, ahol nem kap fizetést a munkavállaló, egyéb esetben nem is foglalkoznak az ügyvédek vele. Azt mondják, hogy örülj neki, hogy megszabadultál tőle.

3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:40
Ezt ügyvéddel, munkajogásszal beszéld meg. Én elképzelhetőnek tartom, hogy élhetsz a perrel, hivatkozva a megfélemlítésre, főleg ha azok is tanúskodnak melletted, akik kiléptek miatta.
2. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:31
Szerintem nem. Te kérted és aláirtad a közös megegyezést. Az ellenkezőjét neked kell hitelt érdemlően bizonyitanod.
Jó napot!Váratlan behívott a főnököm délután.Laptopján volt egy néhány ember,mondjuk úgy ügyfelek) akik panaszokat soroltak velem szemben. Ezeket felolvasta, illetve saját szavaival elmondta. azt mondta, holnap reggel legyen az asztalán a felmondásom, még gondolkozik a fegyelmin. Kértem a panaszos levelet, de nem kaptam meg, így védekezni sem állt módomban, de az általa felsoroltak között nem volt olyan, ami fegyelmit érdemelt volna. Viszont épp mert nem ismertem a levelet szószerint és teljes terjedelmében, valamint megfélemlített a fegyelmivel, és azzal, hogy: "nem fogsz munkát kapni" másnap reggel félve a bármitől.. beadtam a felmondásom közös megegyezéssel. Már bánom. Rosszul döntöttem. Olyan főnök, aki matt sokan felmondtak már nálunk. most egy kevesebbet fizető, sok utazással járó munkahelyem lett. utólag élhetek-e perrel a munkáltatóm ellen? A tájékoztatás megtagadása, a megfélemlítés miatt. köszönöm.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook