Foghúzás utáni gézcsík kiesett a foghelyből, ez gond lehet? (tudásbázis)
Ha nincs géz meg jód otthon, ne parazz! Holnap ellátnak.én egyszer egy tamponra haraptam, mert a vízen voltunk, és véletlenül kikoptem, és vérezni kezdett ahogy nezehet emeltem. Ha silk mittomén mi borítása jó, mert nem marad semmi szál a sebben.
Óvatosan kell enni tejterméket kerülve, ha nincs semmi beatakva, akkor is gyógyul. Nekem 2-3 tejfogam húzták, mert nőtt a felnőtt fog, de nem is mozgott. Két negyesem szedték ki a fogszabalyzashoz és 4 bölcsesség fogam kaptak ki. Volt szajzaram az egyik miatt, aztán betölt az arccsomtom, ami miatt 3 napig nem ettem, és utána 2 hétig pureset ettem. A purek mestere vagyok :D ha nincs időd vagy mixered, vegyél bebikajat!Régen a DM-esek egész jók voltak.
A szajvízből a Corsodil az egyik legjobb ilyenkor, de sokáig nem szabad szasznalni. A Bánfi féle utána jó. De higitsd, ahogy az előírásban van, különben befosol, úgy fog csípni, és olyan lesz a leheleted (ha ki tudod nyitni a szád), mintha egy felest lehuztal volna.
Segitenétek!
Kiesett a lyukból a jódos gézcsík,holnap megyek cserére,vagyis cserélték volna.
Ez nem baj hogy kiesett???(csonthártyagyulladás foghúzás után)
További ajánlott fórumok:
- Már több mint egy éve halogatom a foghúzásomat!
- Közvetlen foghúzás napján mit lehet enni? Meg utána?
- Van itt olyan akinek foghúzás után begyulladt elfertőződött a seb? Voltam már kipucoltatni de azóta is fáj. Tapasztalatok?
- Hogyan lehet hajat mosni foghúzás után?
- Hónapokkal a foghúzás után miért lehet ínyfájdalom és duzzanat?
- Kórházban szájsebészeten végeznek altatásban foghúzást?