Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Emlőmegtartó műtét fórum

Emlőmegtartó műtét (beszélgetés)

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Ancsa75)
nov. 18. 16:08
Köszi szépen!🫶
nov. 18. 08:45
Nekem volt emlőmegtartó műtétem 2022. nyarán. Azelőtt sohasem altattak, ezért én is tartottam tőle egy kicsit. A műtéttől egyébként nem féltem, meglepően nyugodt voltam a napján is. Csak arra emlékszem, hogy a műtőben bekötötték az infúziót, és már aludtam is. Aztán felébredtem a kórházi ágyon, egyáltalán nem éreztem rosszul magamat, semmi gond nem volt. Emlékszem pár óra múlva már fel is keltem pisilni. A nővérke kísért ki, meg vissza, mert akkor még igazából nem szabadott volna felkelnem. Úgy emlékszem 2 nap múlva engedtek haza, nagyon szépen gyógyult, nem volt semmi probléma. Azóta csak egy halvány csík emlékeztet a műtétre. Nekem nem volt semmi rossz élményem. Persze tudom nem vagyunk egyformák, és az orvosok sem. Kívánom, hogy neked is minden simán menjen.
3. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 18. 08:30
Engem többször műtöttek, altattak, sosem volt semmi probléma sem az altatáskor, sem utána.
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 18. 08:23

A legutóbbi altatás után , 'durcás' voltam, hogy felébresztettek, olyan jól esett az az alvás.

Ne izgulj az altatás miatt, nagyon figyelnek Rád.

Nem úgy működött, mint mások ébresztés után kipattan a szemem, és még éjszaka sem tudok aludni, a legtöbben alszanak több órát még, szinte kiesik az a nap.

nov. 18. 02:42
Sziasztok. Egy hét múlva emlőmegtartó műtétem lesz, és eléggé félek, sosem műtöttek még. Pláne az altatás részétől izgulok. Akinek volt már műtétje, esetleg pont emlőmegtartó, tudna mesélni, mit tapasztalt? Köszi szépen! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook