Kisfiam jobb füle kicsit kiáll? Mit csináljak? (tudásbázis)
írtam egy hosszút és elszállt...
Leukoplaszt elég drasztikus (haj beleragad, üvöltés), humánusabb egy fejpánt, C*rában lehet kis méretűeket is kapni, de ha valaki ügyes és tud varrni, akkor lehet könnyen csinálni egyet maradék anyagból akár.
Én is nagyon izgultam emiatt (5 hónapos lesz a kislányom), de úgy vettem észre, hogy ez a fülre fekvés általános probléma - szinte minden babócánál előfordul, a védőnő is megnyugtatott, hogy magától helyre fog jönni, ahogy erősödik a porc.
de mindig összegyűrődik vhogy neki :)
én ígyis imádom
Ha csecsemokoru babarol van szo, akkor kar meg messzemeno kovetkezteteseket levonni, lehet kesobb semmi gond nem lesz a fulevel.
Nem csak elfekszi egyebkent?
Ha kesobb majd zavarja, plasztikai beavatkozassal orvosolni lehet.
Ez így van. Búrában tartanánk őket (természetesen kipárnázottban), de az élet nem erről szól.
Az ember lánya/fia mindent megtesz a gyerekéért :-D.
Nekem is ez a csúfolásos dolog jutott eszembe, mikor a bárányhimlős pöttyöt elvakarta a fiam. Hol máshol, a homloka közepén, a legnagyobb pötyit az egész testén!! SEMELYIK más pötyit nem bántotta, csak ezt.
Szerintem a legtöbb amit tehetünk ilyen ügyekben, hogy elég önbizalmat/önbecsülést adunk útravalónak, hogy ne vegye a szívére őket.
Engem sokszor csúfoltak, de igazándiból lepergett rólam. Nem voltam birka, aki mindig követ valakit, így igazán nem érdekelt miket mondanak.
Sziasztok!
Az én kislányomnak is szétállóak a fülei.Mindig piszkálja,lassan parabola antenna lesz már belőle.Egy 9 hónaposnak hiába magyarázom,akkor is piszkálja,meg minden.Sajnos apukájától örökölte.Sztem aranyos,és úgy gondolom,ha tökéletes lenne,akkor is talál majd magában hibát tizenakárhány éves korában :(
És sajnos régóta ez van,ha nem vmelyik testrésze miatt,akkor a neve miatt,vagy más miatt fogják csúfolni :(
Persze igazatok van nektek is csak nyilván egy anya igyekszik a lehető legtöbb rossztól és fájdalomtól megóvni a kis csemetéjét.
Nem akartam megbántani senkit!
Nővérem legkisebb lányának elálló fülei vannak. Kiskorában Dumbó volt a beceneve :-DD. Most már a haja eltakarja, eszébe sincs megműttetni magát.
A gyerekek meg ha akarnak, úgyis találnak csúfolni valót. Ettől nem lehet megvédeni.
Szántó Dávid is meg akarta csináltatni a füleit,Vitray azt tanácsolta neki, ne tegye, mert ez lesz a szexepilje!
Így is lett. Én nagyon kedvelem, mert így néz ki, jó a stílusa és mindig mosolyog.
Mindenki olyan fület kap, amilyen illik hozzá.
:)))
morris07 örülök, hogy megelőztél a hozzászólásoddal féltem volna hogy kinevetnek vagy lehurrognak.
Az én rokonságomban is volt ilyen, hogy kiállt az egyik füle a srácnak és nem is kicsit az anyukája sebtapasszal a fejéhez ragasztottam és íme mi lett belőle visszaállt neki és nem kellett ezt hallgatnia sem az oviben sem a suliba sem felnőtt korban. szerintem egy próbát megér ha nem nektek nem is jön be de legalább te megpróbáltad. a gyerkőcök ám nagyon gonoszak tudnak lenni a csúfolódáskor és egy gyengébb lelkivilágú gyereket meg tud viselni nagyon. segíts neki bárhogy is.....
Érdekes,az én párom sem lett félénk,komplexusos felnőtt,pedig kiállnak a fülei.
És csúfolták őt is,ahogy minden gyereket csúfolnak valamiért.
Majd ha azt mondja,meg szeretné műttetni,akkor utánna lehet járni,de addig felesleges ezen keseregni.És lehet őt nem is fogja zavarni,ahogy a páromat se zavarja.
Húgomnak mindkét füle szétállt kiskorában,aztán......most már normális,mármint a füle:))
Szerintem várj türelemmel,ahogy nő a gyerkőc,alakulni fog.
Semmit..
Az én lányom füle detto ilyen:D
További ajánlott fórumok:
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- 19 hós kisfiam össze-vissza ver. Mit csináljak vele?
- Mit csináljak, hogy a kisfiam ne ébredjen fel éjszaka a cumi hiányára?
- A kisfiam 16 hónapos és fél a fürdéstől, mit csináljak hogy ne üvöltse végig a fürdést szegénykém?
- 22 Hónapos kisfiam nem akar éjszaka aludni!Nappal sem alszik többet 1 óránál, mit csináljak vele?
- Már alig van tejcsim, de a 8hónapos kisfiam nem akarja elfogadni a tápszert! Mit csináljak?