Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit csinál egy életművész? fórum

Mit csinál egy életművész? (beszélgetés)

14. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
ma 21:26

Nekem az ugrik be róla, akinek nincs rendes munkahelye de valahonnan mindig szerez pénzt, vígan él, tojik a világra.

Ismerek egy ilyen pasit, nagyon nagy forma. Okos, sok nyelvet beszél, több egyetemi szakot végzett, de sosem volt bejelentett munkahelye. “Netes pénzből”, fogadásból él, ja és neki minden szép és jó. Soha nem néz le senkit a legkisebb zúg is tökéletes neki ha szállást kap vendégként.

Svájcba is szokott járni, ott mindig előadja az ismerőseinek hogy ő csóró, ti gazdagok vagytok, ti elláthattok engem amíg itt vagyok. Be is fogadják rendszerint. 🤣

13. Panna.33 (válaszként erre: 10. - Michelle.r)
ma 21:07
Ilyen én is szívesen lennék, de el szokott kapni a szorongás. Mondjuk már nem olyan durva, mint év elején, de még nem tudtam túllépni ezen a nyüves SM-en.
12. Panna.33 (válaszként erre: 7. - 55Judit)
ma 21:03
Akkor nekem sok hiányzik. De nem szeretnék olyan okos lenni, mint Lölő, vagy Alekosz.😃
11. 55Judit (válaszként erre: 9. - Smaragdzöld 🐉)
ma 20:51
De aranyos vagy! Köszönöm! Valóban olyan vagyok, de tudod az idő múlásával ez egyre nehezebb.
ma 20:46
Szerintem életművész az, aki tud élni. Aki lazán és egyszerűen teremti az életét. Aki derűs nyugalommal figyeli a történéseket, felelősséget vállal mindenért, de nem veszi túl komolyan sem magát, sem az életet. Szeretnék életművész lenni, de még elég messze vagyok tőle.
9. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 7. - 55Judit)
ma 20:29

Judit, a lentebb leírtak alapján pont téged képzellek úgy, mint egy életművészt. Mindenféle negatív előjel nélkül, nem félreérteni.

Mint írtam. Életrevaló, jég hátán is megélő, pozitív beállítottságú embernek látlak.

8. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
ma 20:25

Az életművészt foglalkozásként még nem hallottam.

Viszont úgy tudom elképzelni az életművészt, mint egy igazi életrevaló embert. Aki úgymond a carból is tud várat építeni. Aki a jég hátán is megél. Ráadásul nem okoskodásból, hanem van valami különleges képessége van arra, hogy legyőzzön minden akadályt. Néha nehézségek árán, de megcsinálja.

Így képzelek el egy életművészt. Nem közszereplő, hanem teljesen átlagosan élő ember.

7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Enissa)
ma 20:15

Én régen irigyeltem azokat akik a lazaságból meg tudtak élni. Én meg csak güriztem mint egy állat.

Állítólag mindenki annyit dolgozik amennyi esze hiányzik.😀

ma 20:04

Amit Alekosz, és a hasonló több celeb, akikért annyian odáig vannak, hogy megtudnak a hülyeségből élni.

Az a nívó egyeseknél. Remélem Te magasabbra teszed!

ma 20:03
Naplopó. :D
4. kisj (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
ma 19:55
nincs ilyen foglalkozás
3. vigyefene (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
ma 19:52

Művészkedésből, tehát valamiféle szereplő.

Pl.

[link]

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
ma 19:49
Hát én nem tudom, és nagyon nem is érdekel. De ha te szeretsz olvasni, biztos találsz erről információt. na én is szeretek, de olyat aminek van értelme.
ma 19:46
Akinek ez a foglalkozása. Miből él?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook