Mit akar egy 38 éves egy 25 éves lánytól, tényleg csak barátkozást? (beszélgetés)
45 éves férfi vagyok. Én bármit feltennék arra, hogy ez a stratégia része. Biztos, hogy csak rajtad múlt, hogy nem történt semmi. Tudja, hogy most ettől nőtt a szemedben.
Inkább csak az a kérdés, hogy mennyit szeretne. Ha te is jól taktikázol, akkor akár egy hosszabb kapcsolat is lehet belőle.
Akkor ideje lesz abbahagyni a kislányos hülyesègeket. Egy idő után már nem cuki hanem szánalmas.
25 èvesen amúgy is illő lesz!
Nos,egy 38 èves mèg nem öreg.
Kicsit vicces,hogy csinosnak ìrod le magad,de egy ereje teljèben lèvő fèrfi távolabb ül le tőled...
Nem vagyok biztos abban,hogy olyan vagy,mint amilyennek magad gondolod.
Nagyon olcsó bekajáltatási szöveg, de a reakciód erre elég érdekes, sosem akarnék "többet" egy olyan férfitól, aki közli velem, hogy nőként az ő szemében semmi vagyok.
Ez valami bizonyítási vágy nálad, hogy de?
Persze barátkozni lehet, de elég rossz alap, hogy mint nő nála abszolút nulla vagy.
Az a férfi, akinek volt gyerekszobája, sosem mondana ilyet ! Ő nem egy " úriember" !
Mondhatta volna, hogy csak barátkozni akar vagy szeretne, és kész.
Szerintem még csak a beetetés résznél jár. A figurák nem akarnak barátkozni. Vagy érdekli őket a nő vagy nem, de szimplán haverkodni nem akarnak. Tapasztalat. Szerintem vagy meg akar jobban ismerni és eldönteni, hogy rád menjen-e, vagy időt akar neked hagyni, hogy megkedveld.
Mi a következő lépés? Miben maradtatok?
Az hogy intenzíven közeledett hozzád az utóbbi két hónapban, miben nyilvánult meg?
Ez a szövege, hogy mint nő abszolút nem vonzod, szerintem kicsit sértő. Oké, lehet hogy nem vonzod tényleg, de miért kellett ezt közölnie veled?
Mondjuk barátkozni?
Megeshet ám az is, hogy az emberek nem esnek hanyat, ha kettesben maradnak.
Tutom, tudom, vannak akiknek nem elképzelhető különneműek között a barátság, de attól az még létezik.
Mi a kérdés? Elmondta mit akar.
"Ő azt állítja hogy nagyon szimpatikus vagyok neki de mint nő abszolút nem vonzom és csak barátságot szeretne tőlem."
Több lehetőség is van
-jobban meg akar ismerni, mielőtt eldönti mit akar (ha tényleg érett gondolkodású, neki a személyiséged fontosabb mint a külsőd, és tudni akarja hogy passzoltok e egymáshoz
-lehet hogy bejössz neki, de zavarja a korkülönbség (volt ilyen ismerősöm, nagyon tetszett neki egy tizenévvel fiatalabb lány, de nem mert neki írni azzal hogy "túl öreg vagyok" - rábeszéltem hogy írjon rá, most épp az esküvőre készülnek)
-lehet hogy nem vagy az esete, vagy mást szeret és tényleg csak barátságot akar tőled
Szerintem várd ki hogy mi lesz...
További ajánlott fórumok:
- Tényleg akarod? Alakuljunk együtt!
- Egy 50 éves férfi CSAK azt akarhatja egy 22 éves lánytól - avagy kizárt a normális kapcsolat?
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- A haldokló emberek tényleg megvárják, akit meg akarnak várni, és utána halnak meg?
- Meg akar változtatni? Vagy tényleg változnom kéne?
- Tényleg el akar hagyni? Van visszaút?