Tényleg akarod? Alakuljunk együtt! (beszélgetős fórum)
Nem haragusztok ugye, ha befejezem ezt a fórumot? :S (egyedül írogatni uncsi)
Mindenkinek sok sikert a fogyihoz, és nagyon sok jó és szép dolgot az életben! :)
Úgy látszik, ez lesz a naplóm, jól elírogatok majd itt magamnak. :D
Nap0cs, használ a fehérjeturmix?
Én még nem vettem azóta, várom a fizut. :)
Egyre jobban szeretem a gyaloglást. Annyira szeretném a nordic walking-ot kipróbálni, csak eléggé hülyén néznék ki így gyalogolva a belvároson át. :D
Kalinkoz, szerintem mindenkinél vannak kilengések, legalábbis így gondolom, ez nem baj, a cél megvan, csak néha "pihenünk" felé tartva. :)
89 kg vagyok, mostanában nem is tartok szigorú diétát, tornám a gyaloglás, de még az sem minden nap.
Még ha nincs is eredmény, jó lenne, ha írogatnátok, hiányoztok.
Sziasztok! Szégyen-gyalázat, de visszajött +1kg. Édesség+ édesség+ 0 mozgás.
Olyan lelkievő vagyok, most kéne vmi ami kicsit feldob, hogy folytatni tudjam a fogyókúrát (vagy csak a kevesebb zabálást). Szóval ezért nem irogatok, mert nem vagyok vmi lelkesítő.
Ügyi vagy Ranna, csak így tovább!!
Remélem Mindannyian jól vagytok. :)
Én ma no saltyztam, kétféle sütit is csináltam érettségiző nagylányomnak, egyelőre a hűlés fázisában vannak. (amerikai krémes, túrótorta sütés nélkül ezt pici változtatással)
Sziasztok Lányok!
Én is a súlytartás időszakát élem, de továbbra is nagyon figyelek a kajámra és hiszek benne, hogy majd megint elindul lefelé!
Szép napot Nektek!
Sziasztok!
Mi a hétvégén körbetekertük a Tisza- tavat. 72 km. 5 óra alatt kivégeztük! Nagyon jó volt, csak kicsit leégett a hátam, annyira sütött a nap.
a súlyomat most nem nézem, szerintem áll, pedig mozgok sokat. Igaz, néha nasizok is.
Szép napot Mindenkinek!
Csak nem le(el)fogytatok tán? Hol vagytok? :(
Nálam továbbra is tart a stagnálás, már ott tartok, hogy annak örülök, legalább nem híztam vissza semmit.
Merre vagytok? Gondolom pihi ezerrel. :) Vagy főzés, takarítás?
Ma nem sok diétás kaját készítettem, bár eddig még nem ettem belőlük, nem voltam még eddig éhes. Pedig itt nincs is nagy meleg. Remélem az estét is sikerül zaba nélkül átvészelnem. :)
Kaja helyett iszod? Valamit tornázol is pluszban?
majd írd meg használ-e, fogytál-e vele?
Már hiányoztál. :)
Na, én írok valami biztatót. Hülye fejjel mostanában csak a csípőt és derekat, meg még a mellett mértem, hogy fogytam-e, de főleg a derekat, nem tudom, nekem valahogy az tünt fontosnak. Tegnap viszont mértem mindenütt. (még 2009-ben kezdtem el a mérést és felsőcomb, térd felett, térd, vádli, boka is van a papíron )Na szóval a márciusi méréshez képest a térd feletti rész és a térd -1,5 cm, vádli -3!! cm. :)) Szóval alakul ez, csak nem mindig ott, ahol akarjuk. :D És hab a tortán, hogy vettem egy cicifixet, a múltkori 95-ös méret helyett most a 90-es kellett, kosárméret maradt. Voltam fodrásznál is - magamnak szoktam vágni, festeni -, hogy érezzem már nőnek magam, ez az érzés viszont csak ma reggelig tartott, ugyanis mára kiment a fésülés a hajamból, így inkább pistikés a fejem. :D Jövő héten kozmiba megyek, úgyhogy a kis lelkem kezelve lesz rendesen. :)
Sziasztok csajszik!
Jó ideje nem voltam, vagy nem volt időm, vagy az élethez sem volt kedvem. Elkapott a "miért nem fogyok 20kg-t egy éjszaka alatt" szindróma. Ezután megvigasztaltam magam két habos süteménnyel. Aztán rájöttem, nélkületek nem megy. Kell egy közösség, és ez egy jó közösség! Ennyi támogatást még sosem kaptam mint itt, és néha az is elég ha kidumcsizhatom magam. De hogy írjak valami jót is.... Most láttam a tv-ben két duci csajszi riportját. Olyan 100 körüliek voltak, és már mindent kipróbáltak amit lehetett. Most úgy fogyóznak, ahogy mi itt jó páran, és roppant találó nevet találtak rá: hobbifogyókúrázók! Pont azt a filozófiát takarja amiben én is hiszek. Nincs egyhangú fogyókúrás menü, nincsenek falak, nincs éhezés, csak életmód változtatás. Nem könnyű, de tartós eredményt csak ez hozhat. Szóval új erőre kaptam, és ezt megakartam osztani veletek. Nem szabad elkenődni, nincs értelme. A görcsös fogyni vágyást is el kell felejteni. Változtatni kell, azt is lassan, és a fogyás magától el fog indulni. Ha akarod, ha nem. :)
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- A GYES és Álláskeresési járadék tényleg nem folyósítható együtt?