Miről árulkodik az, ha egy 40 éves férfi csak a 20 évesek társaságát keresi? (beszélgetés)
Semmiről szerintem nem kell mindennek az okát keresni Ez nagy divat talán önigazolás és egy kis önbizalmat ad Meg valljuk be azért egy 20 éves nő még frissebb hús / csunyan fogalmazva/mint mondjuk egy 40 fölötti Az exem például a nála húsz évvel idősebb nőkre pattant rá folyton Mindenkinek megvan a maga gyengéje defektje ideálja
Mostanában gyakori a csupálás😂
Nem tudom, de látszik hogy a mozigépész a király, mert ő vetítgethet továbbra is, míg a "közönség" csupálásra került. És még a film is sz@r.
Mit vetítettek a moziban?
Én kicsit se örülnék, ha megtudnám, hogy a szomszédom fórumozik rólam...
Állj le, azért ez már durva!!
Ma mar lemerult a telefonom, holnap csatolok kepet XD
Már megint ez a magasabb végzettségű álszent duma. Tán te habilitáltál?
Szerintem szakemberrel kellene ezt a kérdést megvitatnod.
Nyilván próbálkozott nálad, persze.
Melyik kritériumnak felelsz meg? Fiatal vagy és/vagy alulképzett?
Ha nem érdekel, akkor miért érdekel?
Ahol a szerver van, talan nem esett a ho.
Amugy a műkörmösöket es a fodraszokat se kellene ennyire lenezned.
Az en kormosom peldaul 25 evesen kozepvezeto volt egy hatalmas multinal, diplomaval es elege lett. Es elment körmözni...
Es mi kozod hozza?
Örülnel, ha te tetszenel neki?
Te hany eves vagy es neked miert nincs csaladod?
Ja mèg annyi,hogy inkább menj moziba addig sem a szomsz3d basit fogod skubizni( figyelni).Mert valószínű neki is ki van már a hócipője tőled!!
Óó,bocseszka..de látom már,téged mindig más élete érdekel.
A fórumaidat olvasva,sokkal inkább magadra kéne fordítani egy kicsit több energiát,ahelyett,hogy mással foglalkozol.
Hidd el,sokkal jobban járnál!
Egyébként,van ilyen barátom,és ez engem egyáltalán nem érdekel:)
Sztem csak azért barátkozik fiatalokkal, mert a saját korosztály egyszerűen eltűnt mellőle, családot alapított, házasságban él, megkomolyodott. Házas pasikkal nehéz összejárni hetente bulizni, kocsmázni, így a fiatalabbak társaságát keresi. Sztem ebben nincs semmi furcsa. Valószínűleg ha belegondolsz, te sem tudnál a saját korosztályoddal bandázni, ha már mind családot alapítottak volna körülötted.
Nem konkrétan az ő élete érdekel. Az ilyen emberek tetteinek a miértje. De te, mint laikus, erre úgyse tudnál értelmes választ adni.
javítok:hogy milyen a szomszédja magánélete
Inkább azzal kéne foglalkoznod,hogy felnőtt embereket miért foglalkoztat annyira,hogy a szomszédja magánélete!
Biztos ennek is meg van a pszichológiai oka.
Hát nem tudom....Engem annyira hidegen hagy, hogy a szomszédom mit csinál. Sokszor fel sem ismerem őket, nemhogy tudjam kikkel bulizik, iszik....
Nem tetszik. Anno nálam is próbálkozott 2x, s pont azért nem foglalkoztam vele, mert túl idősnek és komolytalannak tűnt hozzám képest. S mai napig úgy gondolom. 30 körüli magasabb végzettségű nőkkel nem tud pár hónapnál többet lenni. Viszont 20 körüli műkörmös,fodrásznőkkel több időt tölt.
Tetszik neked ? Ha nem vagy a célkorosztálya akkor esélytelen a dolog szerintem.
Ez nem az én gondom, csupán szeretném jobban megérteni az embereket.
Ha pedig nem akarsz vagy tudsz hozzászólni egy témához, akkor nem is kell.
Sziasztok!
Nekem is van ilyen ismerősöm őt konkrétan a hozzá korban illő nöm nem viselik el nem jön ki velük.
A 21 éves kiscsaj meg odavan érte mindenben hozzá igazodik mert hát jó pasi meg anyagilag is jó a háttér.
De értelemből már van hiány nem mellesleg 2 gyereke is van.
További ajánlott fórumok: