Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Óóóóó, nem is értem...
Kár, hogy törölte magát, bár úgy látom van még egy felhasználóneve, illetve úgy vettem észre, hogy a régivel is vissza lehet jönni.
Remélem visszajön.
Elköszönt, mielőtt töröltette magát. Azt nem írta, miért.
Talán visszajön még. Kellemes színfoltja volt az oldalnak.
Júeszéj ' pajtással mi lett?
Vife' hová tűnt és, miért?
Még azt tudom elképzelni, hogy ez a tag a gyakori kérdésekről összeszedett kérdésekben indít anonim fórumokat, ezért nem látjuk aktívként a reglapján.
A gyakori kérdéseken olvastam ilyet, hogy egyházi esküvő előtt keresztelkedne és papot keres.
Nem tudom, hogy megy ez, mert én refes vagyok. Református. Baba koromban megkereszteltek és ennyi.
Nem volt templomi esküvőnk, és pont azért, mert hittanra kellett volna járnom, esetleg átkeresztelkedni, stb. Nekem ez nem ért annyit, hogy időt szánjak rá.
A fiamét az anyósom intézte. Nem akarták megkeresztelni, mert nem volt templomi esküvőnk, különböző a vallásunk a férjemmel és csak keresztanyja van. Anyósom leboltolta, még 30 éve.
Keresztanya vagyok. Az egyiket katolikus templomba kereszteltem meg, de nem kértek semmit, nem érdekelt senkit, hogy más a vallásom, stb.
A másik keresztfiam, refes mint én, ott sem kértek semmit, azaz sem keresztlevelet, sem mást. Odamentem, végig ültük a műsort, megkaptuk a keresztlevelet és annyi.
Ha bárhol kértek volna bármit, akkor nem leszek keresztanya a templom által;)
Szerezni keresztlevelet, megvenni kilóra. Felesleges körök futása nélkül.
Azért nem hiszem, hogy igaz lenne a sztori, mert hittanra, elsőáldozásra, bérmálásra azért emlékszik az ember valamelyest...tételezzük fel, hogy ezek kimaradtak. Akkor kimarad a templomi esküvő, azt' jóvan.
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?