Mire figyeljek Xbox 360 vásárlásánál? (tudásbázis)
Ja én használtat vettem annó, mindent rakattam bele és 2 évig játszottam vele aztán eladtam.
Semmilyen gondom nem volt vele.
Bár a plusz hűtést megbántam mert iszonyat hangos volt! Mármint nekem... Mások szerint nem vészes...
Persze lehet hogy emiatt nem volt soha baja :)))
Attól függ mit akarsz vele csinálni :)
Ha szeretnéd hogy flash-elt legyen akkor tudsz kalóz játékokkal játszani ami olcsó de ugye én ezt nem ajánlom mert csúnya dolog és szerzői jogokat véd :))
meg nem tudod rendesen használni a Live-ot ami hasznos lehet ha szeretnél neten keresztül játszani.
Az újabb xboxoknál már nincs vörös halál. Ezt a kijelző gombjain látható vörös szín jelzi.
Ha használtat veszel mindenképp kapcsoltasd be és legalább 1-2 gombnyomásnyit játszál vele. Ezzel látod hogy nincs baja.
Valamint ha extra hűtést rakattak bele attól jóval hangosabb lesz a kütyü de a hatásfoka nő! Nah most azért tényleg hangos lesz és akkora hatásfoknövekedést nem okoz...
A játékok drágák hozzá de nálunk is van oldal ahol elég gyorsan lehet cserélgetni a játékokat. Persze eredetieket. Veheted és eladhatod. De pár ezret így is rákülesz egy játékcserére.
ha meg illegális kaózlemezeket veszel akkor játékonként pár ezer.
Ha meg extra trükkökkel akarnak valamit rádsózni akkor úgyis megteszik de a főbb dolgokat leírtam.(gondolom azt vágod hogy vezetékes vagy nélküli irányítót szeretnél és meg tudod nézni hogy tényleg annyi gigás-e a vinyó stb)
A hátoldalán látod hogy régebbi széria-e ami vörös halált halhat vagy újabb. Szóval vegyél max pár éveset. Minél újabb széria annál jobb.
Értem. Azért köszönöm.. Akkor lehet, hogy új lesz belőle.
Megmondanád, miért fontos a belső memória? Fontos egyáltalán? Kinect.et melyik típushoz lehet csatlakoztatni?
Szia!
Szerintem ne vegyél használtat,mert az zsákbamacska.De ha érdekel,akkor nekünk van eladó:)
Értem én, de 2év sok idő.. :)
Használtat vennék most.
További ajánlott fórumok:
- Valószínűleg 3 hetes terhes vagyok:) Mire figyeljek oda nagyon, hogy biztosan megmaradjon?
- Mire figyeljek oda, ha ki szeretném úgymond deríteni, hogy többet érez-e már irántam egy srác?
- Kontaktlencsére váltanék. Mire figyeljek?
- Óvodás lesz a gyerek...mire figyeljek?
- Pajzsmirigy műtét utáni tünetek mire figyeljek?
- 22 évesen határon van a cukrom. (5, 8) Mire figyeljek a táplálkozás terén?