Minimális kalóriákkal - aki így szeretne fogyni gyorsan! :) (beszélgetés)
sziasztok, nekem az utóbbi 2 napban nem volt időm jönni, annyira rohanok mindenhova :S Enni sincs nagyon időm, elrágok megint 1-2 répát és annyi a napi kaja...
Hahó jár erre valaki?
Túl vagyok 2kajcsin már,és most egész jól laktam:))
Ti hogy álltok,miket esztek?
Remélem,igazad lesz.Holnap mérek,bár sírás lesz,tudom:S
de muszáj tudnom,honnan indulok.Mesélek mindenképp:))
Szerintem heti 2 kg lemegy. Meglesz az eredménye, biztos vagyok benne. Várom a beszámolót. :-)
Napi 9tojás elosztva,zöldség max saláta+citromot lehet még "enni",igen egyhangú...sajnos,de remélem a szenvedésnek meglesz a -kg-os eredménye:))
10kg-ot szeretnék.
Nagyon ügyes a lányod! :-) Beteg lettem. :-( Reggel mérlegeltem, szerencsére nem híztam a hétvége után. Nem fogytam egy grammot se, de ugye azt nem is vártam, ennyi kaja után. Nálad mizu?
Szia! Erről a tojásdiétáról még nem hallottam! Kíváncsi vagyok, hogy milyen? Elég egyhangúnak tűnik, de telít, gondolom. Mennyit szeretnél fogyni?
Sziasztok,csatlakozhatok még?
A mai napom,már elcsesztem(update nap..de csak péksüti volt,és sok,aztán 4kor sav.kápi+lazac,ma már semmi),de holnaptól belekezdek a tojásdiétába,mert már rosszul vagyok magamtól:((
Napi 9db-t eszem majd+citrom,ezt 7napig kellene,aztán mérek,ha közben megundorodnék,akkor víz/tea nap.
Szerintetek mennyit fogyhatok így ?
hát a beszoktatás csodásan megy, nagyon hamar feltalálja magát Kinga :-) egyelőre úgy látszik, hogy minden rendben lesz :-) jobbulást neked! remélem nem leszel beteg
Szia! Örülök, hogy jobban érzed magad! :-) Tegnap este nekem is elkezdett fájni a torkom, remélem nem leszek beteg. Most indulok dolgozni, rögtön mérlegelek. Kíváncsi vagyok, milyen napod lesz, hogy viselitek a beszoktatást. Legalább az éhségről elterelődik a figyelmed! :-)
Nyugi, biztos így is lesz eredménye :-) Én is köszönöm, jobban vagyok már sokkal, már csak néha köhögök :-) Jót tett egy pihis nap, amikor semmit nem kellett csinálnom :D Szóval holnap go bölcsibe beszoktatni :-)
Örülök, hogy a lányod jobban van, remélem, keddig rajtad is átmegy. Nagyon jó Neked, hogy kibírod, hogy nem eszel. 6 kg nagyon szép eredmény. Én sajnos ma az egész hetes alig evést bepótoltam. :-( Gyanítom, hogy amit leadtam, most visszajött! :-(
Kislány már nagyon jól van, köszi, most ébredt fel az ebéd utáni alvásból és máris rosszalkodik :DD én március 7.-én kezdek el dolgozni, viszont a bölcsis beszoktatásunk meg kedden kezdődik, úgyhogy addigra mindenképpen rendbe kell jönnöm :S Nekem most szaladnak le a kilók, 6 kg-nál tartok. Szerintem ez betudható annak is, hogy egyáltalán nem eszek :S
A héten már nem leszek netközelben. :-( Azért írj, ha tudsz, várom, hogy mizu veletek! Kitartást, jobbulást, és jó hétvégét Neked!
Hétvégén mindig nehezebb a diéta. Figyelik, hogy mit eszem (családi ebéd, vacsora). Ez a hétfő reggeli mérlegelésen meg is látszik. :-( Eddig 1,5 kg mínusz van, de visszajön egy része. Neked mikor kell menned dolgozni? Te hogy haladsz a diétával? Pici lány hogy van? Jobbulást mindkettőtöknek!
Nálunk szerencsére nincs hó, csak nagyon hideg szél :S Hát a betegségben nagyon visszaestem a tegnapi akciómnak köszönhetően, de tényleg muszáj volt, mert a bölcsit a kislánynak meg a munkahelyemet intézni kellett :S Hogy haladsz a diétával?:)
Csoki és sütifüggő vagyok én is. Annyira, hogy ha nincs csoki, kakaóport eszek. :-( Sajnos nem ismerem a mértéket a csokiban, addig eszem, amíg van, vagy jól nem lakom vele. Ha leszokóban vagy, külön jó, ha fogyizol. Pótcselekvés? Nálam a rágó nagyon bevált.
én is bűnözök 1-2 alkalommal 1-1 kocka csokival, mert én meg csokifüggő vagyok :S Én is pont most vagyok leszokóban a cigiről... Én mostanában zöldséglevest eszek forrón, mert a megfázásra nagyon jó.
Menni fog a 20 kg, hidd el! Már majdnem egynegyede oda van! :-)Én fogytam 20 kg-ot, de idegi alapon. Megtartani is elég nehéz. Most leszoktam a cigiről, és még az is hízlal, amit a hátam mögé dobok. :-)Felszedtem egy pár kg-ot, és legalább 6-ot le kellene leadjak. Viszont ma bűnöztem muffinnal. :-( Te mit ettél? Kibírod nasi nélkül?
hát én legalább 20 kg-tól szeretnék megszabadulni, ami nagyon nehéz lesz... utána pedig fokozatosan mindig egy picivel akarom növelni a kalóriát, mert ha hirtelen, akkor nagyon hamar visszahízok. és te mennyit szeretnél leadni?:)
Igen, meg lesz az eredménye! :-) Egy hét alatt ennyit fogyni, nagyon ügyes vagy! :-) Mennyit szeretnél leadni? Meddig tervezed, hogy ilyen "keményen" diétázol? Utánna mit gondoltál? Jobbulást Neked!
én 1 hete csinálom ilyen keményen. igen, az első 2 napon voltak nálam gondok, szédülés, ájulás, de meglesz az eredménye :-) most pedig még beteg is lettem, úgyhogy amúgy sem nagyon ennék semmit, annyira fáj a torkom :S
Szia! A -4,3 nagyon jól hangzik, bár a 2-3 répa iszonyú kevés. Minden elismerésem. Hány napja csinálod? Nem szédülsz? Állítólag pár nap kell, és megszokja a szervezeted a kevés kalóriát, és elmúlik a szédülés, rosszullét. Nálad is így volt? Én tegnap óta eszem kevesebbet, naponta egyszer, de szinte csak húst (zöldséget nem nagyon szeretem). Remélem, lesz elég kitartásom, és lesz eredménye.
szia! hát én azért nem írok, mert semmi értelme, hogy magamban beszélgessek, mert aki indította a fórumot, szerintem már nincs itt. én egy kicsi zöldséget rágogatok el délutánonként. már kezdem megszokni, hogy éhes vagyok. nekem eddig -4,3 kg sikerült, pedig tényleg nem eszek a zöldségből sem sokat, 2-3 sárgarépa vagy 1 karalábé...
Sziasztok! Olvasom a fórumot, de napok óta semmi hír Rólatok. Hogy haladtok? Mit esztek? Holnaptól én is szeretném lecsökkenteni minimálisra a kalóriát, de tartok tőle, hogy nagyon éhes leszek. Kitartás mindenkinek!
én ma egy kicsi húslevest ettem, tészta meg minden nélkül. mára nem is tervezek mást.
hát ige, a gyüminap kemény:)
én ma ettem 25 dkg zsírszegény túrót pár kiskanál tejfölt kevertem bele, egy részét sósan, másikat édesítővel és vaníliával, pici narancslével fűszereztem. Fincsi volt:) ez úgy gondolom 300 kcal, de legyen max 400 - inkább többet számolok rá - a lényeg, hogy ma már nem eszem semmit, ezt is 3 kor ettem.
igazából gyümölcsnapon :S aztán már minden nap szédelegtem :S
Szia!
Gratula hozzá! Pontosan hogy csináltad?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Az unokatesómon rontás van, nem tud nyelni kb 20 éve csak minimális kaja megy belé és boszi lakik a szomszédban, mit lehet tenni?
- Írtam egy cikket, ki szeretném törölni, amilyen gyorsan csak lehet, nem tudjátok, hogyan kell?
- Hulala tejszínt szeretnék most felverni, mire figyeljek? Gyorsan menjen a robotgép vagy lassan, mennyi ideig? Kell bele habfixáló? Cukor?
- Progeszteron és az ösztrogén hormonom csak minimálisan emelkedik.Természetes módon hogyan lehet ezen segíteni? Babát szeretnék
- Melyik ingatlanirodát ajánlaná, akinek van tapasztalata, ha gyorsan szeretnék eladni?