Minden pasi ilyen (disznó)? :) :D (beszélgetős fórum)
Hát..legyen ez a legnagyobb disznóság,amivel férfiak nőket aláznak meg.Ámen.
és nem,nem minden férfi iylen
Sziiijja Kezdet :))
Tetszett az írásod, nagyon jóóóó :DD
az én pasim azt nem tűri, hogy én nézzek meg más pasikat
pedig nem akarok én mással lefeküdni, de azért olyan jó látni a domborodó izmokat, bronz bőrt és az érzéki ajkak mögűl elővillanő fehér fogsort, az ember lánya beleborzong...:))
Két szomszédasszony összefut a folyosón, az egyik kissé rosszmájúan megjegyzi:
- Képzelje szomszédasszony, tegnap lent voltunk a Balatonon, és a strandon a maga férjét láttam egy feltűnően csinos fiatal lánnyal.
- Nézze szomszédasszony, a férjem már elmúlt 35 éves, hát csak nem mászkálhat a strandon vödörrel meg kislapáttal?
Kb. nálunk is így van.
:)
A fiokban van egy kep , amnt a ferjem egy volt osztaly tarsnojenek nyom egy csokot.En talalttam meg.Mondtta, hogy a lany szulinapos volt.Es ezzel el is volt intezve az ugy.A fiok melyen van , emlek.
Ahany no megfordul a hazunkba, ha ilyen lenek, hat biztos elvitt volna a szivem.
Egy este felhivot egy no( mar par eve) , hogy a ferjem szeretoje.Mondom neki, "Ok reggel megyunk kapalni"
Volt hogy jott egy pasi aki a ferjemnek mondtta" tetszik a felleseged", a ferjem meg nagy artatlanul" nekem is".DD
Hála Istennek!!:)
Mostanában annyian panaszkodnak! Néha már mumusnak érzem magam,mert nekünk működik!:)
Nem vagy egyedül :))
A szerencsét illetően :)
Nem! Az én emberem nem disznó! Ő egy kincs!:)
Ami pedig a nézelődést illeti,én még sosem vettem észre,hogy mást nézegetne. Na most,vagy Ő nagyon ügyes,vagy én vagyok nagyon elfoglalva más jó pasik szemlélésével,és ezért nem vettem még észre!!:)
Mindent összevetve,a'sszem szerencsés vagyok!:)
De még milyen szerencse :)
most nem lenne egyetlen hsz sem :) hiszen egyet értenénk :)
én csak egyet nem értek a sok közül :)
van ugye a tv, ott aztán annyi szép és csinos nőt lehet látni a filmekben, az miért nem zavarja a fórum indítóját, pedig azt igazán nézi a párja?:)
Sőt, lehet még nagyobb nyálcsorgással, hiszen otthon van :)
És ez a lányege még.
Otthon van, Vele. Fogja a kezét, miközben az utcán nagyon finoman megnéz mást, de Vele megy haza és nem mással.
Aztán. Ennyi a gond.
Nem jár el a férfiú haverekkel inni, ott a csajokat megnézni, ha ennyi elég is lenne, nem issza el a fizetését, nem kártyázza el, és még lehetne sorolni, mit nem csinál, amit más ember megtesz.
Sok-sok kapcsolat ment márt tönkre egy rászólás, megszólítás, otthoni dühöngés miatt.
Pedig csak szépen és nyugodt pillanatban el kellene mondani, mit a fájó pont.
Ha szereti a párja, megérti és próbál nem akkor nézelődni, ha együtt vannak.
de ez is furi, miért ne merjen?
Szeme van, egészséges gondolkodással bír, és ha hazamennek, lehet még jobban is jár, mert kellően meg tudja különböztetni azokat a "lányokat" akik olyan ledéren öltöznek, a sajátjától, aki viszont azért van mellette, mert ilyennek szereti.
szóval nem tudom, lehet megint lenézéssel vagyok a fórumindító iránt, ahogy mondta, de akkor is ez a véleményem. pont.
Ne máááá...ez piszokság!!! Mindig ők járnak jobban?
Bár azért megnéznék egy pasit, hogy nézne ki 30 percnyi magömlés után! :)))
Vizuális típus vagyok, hááát...
Mi sztem jobban bírnánk!!! :)))
Te figyu!
Ez a 30 perces intervallum csak a férfi disznókra vonatkozik? :DDD
Még az a szerencse, hogy nem vagyunk egyformák :))
Igen, az enyém is egy drágaság! Bizonyított, hogy bízhatok benne, bizonyít hogy mindennél jobban szeret, ilyen kis hülyeség miatt nem fogok már balhézni!
Főleg, hogy néha annyira nem tud magáról, hogy megnéz gy csajt, hogy utána rákérdezek, és nem emlékszik rá :))) Szóval ez ilyen reflexes hülyeség!
Bár ő nagyon próbálja elnyomni magába, mert nekem rosszul esik/esett, de nem mindig megy neki :))
Összegezve, meg ennyi hibája van csak, ha ezt hibának lehet nevezni :)
Az én párom is megnézi, próbálja a lehető legdiszkrétebben csinálni, dehát nem vagyok vak :))
Az elején igen zavart, párszor patáliát csaptam, én is azt mondtam, hogy megalázó, lekicsinyló, és iszonyú érzés...
Bennem elég mély nyomot hagyott, és elkezdtem fogyózni... ledobtam 14 kg, azóta annyira nem zavar!
Amikor észreveszem, hogy megnéz valakit sunyiba, akkor ennyit szoktam mondani : SZEMED!!! (jó nagy hangsúllyal:)))
Ő tudja mire mondom, és észbekap, viszont nem égetem le magunkat a balhézással :)))
További ajánlott fórumok:
- Beteges, ha a pasim ex-ét minden nap megnézem az iwiw-en?
- Minden jó pasi foglalt vagy másodiknak akar vagy azt sem, hogy is van ez?
- Kinek milyen tapasztalata, véleménye van a néger pasikról? (Minden érdekel róluk )
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!
- Miért van több esze egy nőnek mint egy pasinak?A nők szeretik a biztos életet a családot.A pasik akkor sem nyugszanak ha minden adott ehhez.
- Minden pasi ilyen?