Ti randiznátok olyan pasival, aki mindenben szimpatikus, de hiányzik 1 foga? (tudásbázis kérdés)
Ha nő lennék, és másutt mindeütt jó, akkor is, ha csak 1 foga van...
:-D
miért nem kérdezted meg, hogy mi ez a fogfolytonossági hézag
téged zavar, senki mást
Csak a foga hiányzik ?
Megnézted már mi van a nadrágjában ???
:DDDDDDD
Egy foga hiányzik?? :O Pfúj,undorító,kizáró ok!!!!
(ez ugye nem komoly kérdés volt?)
Egyetértek. Most csináltatom a fogaimat, és alapvető kis kezelésekre (fogkő, tömés stb.)is elment már egy vagyon...
Simán megértem, ha valakinek erre nem telik.
Az megint más kérdés, akinek ott a kezében az iPhone vagy a Blackberry, de a fogsora meg hiányos...na, itt már elgondolkodnék, mert micsoda elb**szott értékrendje lehet, ha a fogainál (egészségénél) fontosabbak a külsőségek...
Én simán. Egy szaros fog miatt ne állak szóba valakivel, aki amúgy szimpatikus?
Én nem vagyok ennyire sekélyes, felszínes.
Lehet épp nincsen rá pénze és gyűjtöget rá. Manapság nem olcsó mulatság a fogak pótlása sajnos.
Nekem van olyan 2 diplomával rendelkező ismerősöm, akinek 2 évig hiányzott a foga, mert abban az időszakban a második diplomája fontosabb volt..azóta ledoktorált és megcsináltatta a fogait is, mert most már van miből :)
Sohasem gondoltam őt ettől igénytelennek.
Bárkivel előfordulhat, hogy ki kell húzni a fogát és nincs pénze arra, hogy azonnal pótoltassa.
Na ne már! Ne gyémántot tetessen, hanem porcelánt! :)
Ezt nem gondolja komolyan? Akkor meg olyan be..ari, hogy nem mer elmenni a dokihoz. Jó kifogás sose rossz!!!
Lazán kérdezd meg tőle hogy fogászatra jársz???
Ha felfogja hogy miért kérdezted akkor pótoltatja azt az egy fogat, ha nem akkor felejtős a pasi!
Tőlem 40 foga is lehetne...
SOHA!
A kivi az egy madár, a vok pedig wok és serpenyő, vagy tán rosszul gondolom?
Édes szép anyanyelvünk!
Na ne..... Ez vicc? Vagy komoly a kérdés?
Arra nem gondoltál, hogy egy fogat lehet pótolni.... Vagy Veled is bármikor előfordulhat, hogy ki kell húzni egy, vagy akár több fogadat is....
Ilyen alapon az emberiség legnagyobb része egyedül lenne:)
Nem olvastam a hozzászólásokat még, nem tudom kinek mi a véleménye...
Szerintem, ha csak ez a gondod.....akkor jobban teszi a fiú, ha keres másik lányt sürgősen és eszébe sem jut, hogy Veled alakítson ki komoly kapcsolatot:)
Kommunikációs problémák :)
Nyugi...majd visszaolvas...
Te aztán jól megértetted a mondanivalómat.
Medve anyám...
További ajánlott fórumok:
- Mi alapján szimpatikus nektek valaki például itt a fórumokon?
- Van, akinek szimpatikus Doktor House?
- Miért keresnek a nők mindenben kifogást, illetve miért nem tetszik nekik soha semmi?
- Szép... - Mindenben és ragozottan is /Szépre száll a füst, Te vagy a legszebb.../
- Mit tegyek, hogy mások szimpatikusnak tartsanak, kedveljenek?
- Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt-