Minden nap arra gondolok hogy egy másik nővel csináljuk...... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Most akkor ereztem rosszult magam?
Lassan ott tartunk, hogy egy pasit nem lehet kitessekelni a noi mosdobol, mert Pista helyett Pirinek erzi magat.
Biszexualis vagyok, 20 eve a szuleim elott is felvalllalva. Csak nem teszem az ablakba.
Aki ezt a parjaval nem tudja meg beszelni, annak a kapcsolataval van baja, nem a szexualitasaval.
*tudom*
Amugy mire a nagy punci felkapas? Nem akart hazasodni, nem fog. Bum.
Millllyjjjjen kiiro?
Ezeket tudnia kellene?
Tessek...csinald!
Jó hogy így teszel, mármint hogy akkor elhagyod, ezen a szövegre, nem tudom mit írjak ha így teszel, van benned valami , de az én szememben még így is,
bűnös, vagy remélem nem írod nekünk és neki sem, meg nem mondod, neki
hogy szerelmes vagy belé, mert aki ezt csinálja, vagy csak gondol rá az nem szerelmes.
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Minden férfi féltékeny a másik férfira?
- Miért agyalok és gondolok túl mindent?
- Minden esetben szükség van a lenőtt fitymát visszahúzni az oviba menő gyereknél?/urológus segítségére gondolok/
- 5 éves gyerekem minden betegségénél egyből a legrosszabbra gondolok. De miért?
- A turisztikai szervező, értékesítő + szállodai recepciós a 2 éves OKJ-s képzés alatt miket tanul? Gondolok itt tantárgyakra és minden másra.