5 éves gyerekem minden betegségénél egyből a legrosszabbra gondolok. De miért? (beszélgetés)
Ez azért van mert félted. Mi is féltjük. Ismerjük az érzést hidd el.
De nyugi..mert tényleg van olyan, hogy bevonzod.
igen, nálunk ilyenkor fejfájás van :)
De hányt is, így elhiszem :)
Ne bújd a netet!
Magaddal baszol ki ha továbbra sem változtatsz ezen a dolgon,a gyerekkel meg főleg,azt az időt is amit itt töltenél,vele töltsd,hamar felnő,és akkor már úgy sem lesz rád annyira szüksége,most kell minél több időt,főleg ha beteg.
Mert félted.
Én általában nem vagyok ilyen, sima megfázásnál nem aggódom túl, sőt a bárányhimlőt is hősiesen viseltem, de mikor a bárányhimlő alatt lett egy allergiás csalánkiütése, na akkor pániküzemmódra kapcsoltam, mert nem tudtam, mi lehet az, a legborzasztóbb szövődmények is megfordultak a fejemben.
Szóval csak pozitívan, minden rendben lesz, erős a kis szervezete, legyőz mindent;)
nyirokcsomó duzzanatra már leukémiát diagnosztizáltam, doki szerint teljesen normális a csomó, védekezik a szervezete.
Erre ma szólt h fáj a hasa :-(
Ugyanez voltam!Egy hőemelkedésnél már pánikoltam!
Addig míg a fél család leordította a hajam,hogy ezt fejezzem be,mert még rosszabra fordul,mert a gyerek is megijed és még be is vonzom.
A netet ne bújd,mert egy kis fejfájásra már tumort dob ki...
5 éves gyerekem mostanában beteges. Januárban bárányhimlő, most hányás. Nagyon féltem őt, mindig egyből a legrosszabbra gondolok, hogy mi van vele. De a leukémiától kezdve minden megfordul ilyenkor a fejemben, bújom a netet ezerrel minden apró jelnél.
Ti is tapasztaltatok ilyet? Mit csináljak hogy ennek vége legyen? Félek hogy tényleg bevonzom...
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Centrális diabetes insipidus! Van valakinek itt ilyen betegsége?
- Pajzsmirigy betegségek és egészséges életmód
- Milyen betegségek után jár emelt családi pótlék?