Minden, ami az erotikáról szól..... (beszélgetős fórum)
Bizonyos formában lehet szexelni az interneten. Olvastam hogy a prostitúció is egyre inkább virtualizálódik, ma már a férfiak a testrészeik helyett ténylegesen is a pénzükkel elégíthetik ki az arra vállalkozó hölgyeket, a különböző rezgő kütyükkel. Minél többet költenek rá annál tovább rezeg és a hölgyeknek még intenzívebb orgazmusa lesz. Vannak mindenféle férfi testrészeket szimuláló eszközök, lehet nemsokára már egy valódi férfirobotot is lehet majd használni, ami pénzzel távolról irányítható.
Én nem szoktam egyébként itthon veszekedni. Már vagy 20 éve társalgok különböző fórumokon, netes oldalakon, messze több sikerem volt így ismerkedésben is, mint a való életben. Amikor még fiatal és független voltam a valós világban akkor sem jutottam semmire a nőkkel, észre sem vettek. Vannak ilyen emberek, nők is. Volt olyan nő aki ugyanezt mondta, hogy ő sosem érdekelte a férfiakat, azt mondta megdugni sem akarja senki. Pedig nagyon kedves, szimpatikus nő volt.
Szerintem nem lényeges az most hogy mire megy ki a dolog, ismerem a szokásokat, nagy része az embereknek egy idő után eltűnik.
Nem volt szándékom ilyen témákba belefolyni, hidd el. Azt sem tudom már hogy került elém. Maglatjak? Kit érdekel! Mégis mit látnának, hogy csevereszünk? Már szexelni is lehet az interneten keresztül? Ha nem akkor nem volt mit látni! És na nehogy már neked kelljen szegyenkezned azért mert egy kapcsolat mellett szeretnél egy alkalmankénti partnert! Nem mondom hogy normális, de nézzen már mindenki magába! Adják itt a boldog házast de azért felteszem a kérdést mikor veszekedtek utoljára a férjükkel? Min vesztek össze? Hogy oldodott meg a probléma? Csak a szőnyeg alá söpörni az a legegyszerubb! Ne mondja nekem senki hogy normál esetben egy ilyen fórumon akar társalogni! Valamire kíváncsi tehát vannak hiányosságok a tarskapcsolataban! Soroljam? Nem kap elég figyelemet, mástól itt megkapja, vonzó számára más ellenkező neművel társalogni, hajtja a kíváncsiság de ez bűn... Szóval szimpla képmutatás!
Elhiszem hogy egy pasinak ez most egy lehetőség, de nincsenek illúzióim nem gondolnám, hogy ebresztettem benned bármi vágyat! Lehetőséget igen, mást nem! De ehhez is ketten kellunk, és ha te szeretnéd is, én döntök! Ne nézzen senki hülyének, tisztában voltam végig azzal mire megy ki a dolog, olvastam az "eloeletedrol"! Az enyémet is láthatja mindenki, nincs is titkom, ketogénezek!
Talán hiányzik, a régi dolgok, élmények, amikről írtam. Voltak jók és rosszak, szerencsére több volt a jó, de az utóbbi 10 évben már nem sok jó volt. Szeretek társalogni is, ahogy írtam régebben volt amit ismerkedésnek is nevezhettünk, mert végül is megismerkedtünk. De ezek általában hosszabb folyamatok voltak, a többség eltűnt a virtualitás sűrű homályában.
Egyébként van egy dolog amit szeretek a neten, hogy az számít mit mondasz, nem az hogy ki vagy, mennyi idős, mi a beosztásod a munkahelyen, stb. Talán ilyen volt régen az álarcosbál is.
Eszembe jutottak bizonyos régi emlékek, kicsit el is szomorodtam, ennyi változott. Egyébként személyesebb kérdésekre is szoktam válaszolni, de azt inkább privátban. Nem nagyon szokott ilyen lenni különben.
Ez nekem is eszembe jutott, nem probléma hogy ilyen témában beszélgetsz úgy, hogy kép is van fent? Ha Te vagy rajta. Meg is láthatja valaki a faluból és máris indul a pletyka... :-)
Hát könyv ide vagy oda, semmi erotikusat nem álmodtam! Talán, mert amúgy is beérem 4 óra alvással!
Szegény Oneman, mondd, hogy nem törtem össze a szíved! Hiszen csak ugrattuk egymást! Hogy újra nyíljon meg a fórum! Azt sem tudom, hogy keveredtem ide. De úgy tűnik, inkább csak a hallgatóságot vonzotta!
Rajta! Nyíljatok meg! Miről fantaziáltok!
Altatónak olvasni erotikát is különleges dolog 😌
Én már rég ágyban vagyok. A férjemet várom. Aztán .... szundi 😀
Elég nagy egy fórum, tán többen is elférünk benne.
De ha menni akarsz, én nem tartalak vissza. 🤔
😳 mit adsz át?
Úgy érzem, te itt félreértesz valamit.
További ajánlott fórumok:
- Csak engem zavar, hogyha egy férfi pisilés után nem mos kezet, és összefogdos mindent? Hogyan szóljak neki hogy zavar?
- Mit szóltok hozzá, hogy már 108336 tag van A hoxán? Üdvözlök mindenkit.
- Minden nap 2x felhív egy ismeretlen szám (már 2 hete), és nem szól bele! Ki tudom deríteni kié ez a szám? Ha igen, hogyan?
- Totális depresszióban szenvedek. Minden napom arról szól...
- Miért szól kb. minden második körkérdés a fogyásról?
- Minden ellene szól kivéve egy dolog: őrülten szeretem