Csak engem zavar, hogyha egy férfi pisilés után nem mos kezet, és összefogdos mindent? Hogyan szóljak neki hogy zavar? (tudásbázis kérdés)
Ugyanez lett volna a kérdésem!
Egyébként engem is zavarna és rá is szólnék:)
Ha van rá lehetőség, írd ki egy papírra hogy MOSS KEZET PISILÉS UTÁN!!! és ragaszd a wc ajtóra. Talán felfogja hogy neki szól a figyeztetés.
Sajnos ez nem mindenkinél alap :-(
igazabol nem csupan utana, hanem elotte!! is kezet lenne ajanlatos mosni (urologus szerint)!!
es ez nem csupan a ferfira ervenyes, hanem a nore is!
Ha nem akarod megsérteni, akkor vezesd elo valahogy a dolgot.
Például, ha nálatok van, és tobben beszélgettek, hozdd szóba a higiéniai szabályokat, hogy mennyi fertozést lehet elkapni, ha nem tartják be oket, és másokat is fertozni, mondd el a véleményed, és kérdezd meg a tobbiekét is, mesélj el hasonló torténetet, mint, amit Begu írt le.
Ha szerencséd van, észbe kap, és máskor odafigyel a kézmosásra.
És ha nálatok van, tegyél ki egy csomag antibaktriális torlokendot jól látható helyre, hogy az is emlékeztesse rá.
Vagy miután kijott a mosdóból, kérdezd meg tole, hogy talált-e tiszta torolkozot, mert éppen mosás után vagy, és nem emlékszel rá, hogy tettél-e ki új torolkozot.
Ha ezek sem hatnak rá, akkor mondd meg neki kerek perec a véleményed. Hogy mosson ezet, nem illendoségbol, hanem azért, mert tiszteljen annyira másokat, hogy figyel az egészségukre, ha már a magáé nem érdekli.
Nem leszel ettol suttyó, ha megmondod, inkább neki kéne annak éreznie magát.
Jó, nyilván már az ingerültség mondatta ki ilyen furcsán belőle a kérdést. Bocsásd meg neki, bizti ki van akadva.
De amúgy igazad van...
Gyönyörű, mondhatom.
Egyszer mikrobusszal vidékre menet megálltunk egy benzinkútnál pihenni. Mi csajok bementünk a wcbe, a 4pasi elrendezte a kisbusztól nem messze. Persze mondanom se kell, mindenkinél papírok, mappák... meló volt az úton is. Amikor visszamentem a kisbuszhoz, vettem elő a táskám a klasszikus dm-es kézfertőtlenítőm miatt (pedig mostam kezet a wc után, de kifelé ugyebár megfogtam az ajtót), és a főnőkőm kért egy tollat. Mondtam, hogy van ugyan, de bocs, mert nem adok. Döbbenten nézett rám, és mielőtt bármit bármit szólhatott volna, megkérdeztem, hogy emlékszik-e, hogy mit fogott legutóbb a kezébe? Tök elvörösödött, mert nyilván égő volt, de mind a 4-en magukra vették. Elnézést kért, mindannyian elmentek kezet mosni, és nem rúgott ki.
Azt gondolom a férfiakról, hogy mivel otthon be kell tartaniuk bizonyos szabályokat, és eredendően ezek a dolgok náluk nem számítanak, így az otthonukon kívül nagy ívben leszarják. Max. a feleségüket, ill. az élettársukat tisztelik meg ezzel (happy wife, happy life), a többi meg nem számít...
Végig olvastam, dobj neki oda egy popsi törlőt, hogy ebbe megtörölheted a kezed, vagy találsz a fürdőszobában egy kék törölközőt, az tiszta, ha a kezed megmostad a kezed, abba törölheted meg.
A kérdést nem jól tetted fel, nyilván minden normális embert zavar. Elég lett volna a vége, hogyan szólj rá, mivel zavar, hogy nem mos kezet.
ezt, hogy értetted? Rajtad kívül mindenki igénytelen a környezetedben, az nagy gáz.
Azért van az embernek szája, hogy szóljon, ha valami zavarja.
Dehát te nő vagy, te miért mosod meg előtte? Nem nyúlsz semmihez!
:DDD
Engem is zavarna, mivel megfogja a kukacat is... Aztan ki tudja elotte hol jart. Nem higienikus ,az biztos.
Szolnek neki! Siman...
Nehogymaaaa' meg te erezd magad kellemetlenul emiatt.