Mindegy, hogy miről, csak dumáljunk! (beszélgetés)
Köszike,nagyon édes vagy!:)
Am nehéz a pénzügyi suli?
Sajnálom,h ez van a vizsgáddal....
Huha, akkor sok sikert hozzá! :)
Amint, már írtam, nem igazán az én világom a pénzügy! :) Meg munka mellett is csináltam és így elég nehézkes volt! Már csak az utolsó vizsga lenne hátra... hát lehet még rászánom magam, csak az a gáz, hogy márciusig lenne rá lehetőségem és nem biztos, hogy indítanak addig vizsgát! :s
Köszi, cuki-cuki, de jó rossz is! :)
Eredetileg jogi asszisztens a szakmám, amint felsőfokún szereztem! Elkezdtem közben egy pénzügyi sulit, de nem fejeztem be! :( Szerintem nem is fogom, vhogy nem az én világom... Szívesebben tanulnék mást, csak így munka mellett már nehéz! :(
Amúgy örülnék, ha értenék hozzá, mert jól meg lehetne élni belőle és van is kereslet a könyvelőkre, pénzügyesekre! :) Van már elképzelésed, hogy melyik sulit választod? Most mit tanulsz?
Nagyon cuki a kutya!
Igen,kertes házban lakunk. Az egyik kutya tacsi,a másik félig tacsi,félig keverék:D
Pézügyi asszisztens? És az jó? Ezt felsőfokú szakképzésen szerezted?
Am én pénzügy számvitel fősulira akarok menni.
Én dolgozok már, mint pénzügyi asszisztens! :)
Se nem kocka, se nem kerekített, olyan a kettő közötti körmöm van! :)
Milyen kutyáid vannak? Ha kettő is van, gondolom kertes házban laktok!?
Nekem egy francia bulldogom van! Kint is van a képe az adatlapomon!
A frufru nekem nem áll jól, sajna! :s
Volt műkörmöm, most nincs, pihentetem kicsit, mert már fájt alatta a körmöm! :s
3-4 hónapja növesztettem le! Azóta már szépen megerősödött a sajátom! Gondolkodok, hogy rakatok újra, de mindig elmegy másra az a pénz! :(
Van egy kiskutyim, inkább rá költöm! :)
Suliba jársz, vagy dolgozol már?
Nekem félhosszú,sötétebb barna. Fokozatos fazonú oldalfrufruval. Nyáron póthajam lesz:)
Már volt,de most újra lesz,alig várom:)
Műkörmöd van?
Szép, szép, csak már kicsit unom, hogy sötét! Főleg ilyenkor télen, mikor még az ember napozni se tud és fehér a bőre! Persze, ott a szoli, de azt sem szabad túlzásba vinni!
Hosszú hajam van! :) Eredetileg hullámos! Hol így hordom, hol kiegyenesítem! Sokan azt hiszik, hogy varrott! Pedig nem! :D Csak szerencsés vagyok, hogy sok! Viszont, utálom, hogy sehogy se áll! Szóval egy fazont nem tudok vágatni, mivel hullámos! És neked? Szín? Hossz? :)
A csokibarna nagyon szép!:)
Régebben,mikor én is dobozos festéket vettem,soha sem lett olyan,mint a képen és nekem is volt,h már majdnem fekete lett:(
Milyen fazonú a hajad?
Elvileg csokibarna! :)
De inkább már majdnem fekete, sajnos! A képen abszolút nem sötét a csaj haja és az enyém sem volt az, nem is értem miért lett tőle ennyire sötét színű!
Fénynél van benne egy kis vöröses hatás is!
Nekem mindig a fodrász szokta kikeverni a festéket és ha világosítani szeretnék több árnyalatot,akkor azt mondja,h legalább 4 hónap és akk tönkre sem megy a hajam.
Így is mindenfélével ápolom és nagyon törik:(
Milyen színű most a hajad?
Hajfesték? :D
Én éppen most ezen rágódom, milyet vegyek!
Világosítani szeretnék, de nem akarom leszívatni!
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk bármiröl, akármiröl csak ne gondolkozzak :-D
- Miről árulkodik az, ha egy 40 éves férfi csak a 20 évesek társaságát keresi?
- Írjunk mondatok NYARALNI szóval, mindegy hova teszed a szavat csak benne legyen a mondatban.
- Nekem mindegy milyen szaloncukor, csak legyen!
- Csábíts így, csábíts úgy....Mindegy hogy, csak vedd át a "sztárok" szokásait..
- Parkoló az egész világ, csak nem mindegy hol és mennyiért...