Csábíts így, csábíts úgy....Mindegy hogy, csak vedd át a "sztárok" szokásait.. (beszélgetés)
9. 04e95f637a
2010. okt. 2. 09:51
Nehogy már egy Női lap mondja meg,hogyan legyek Nő,karcsú,stb...Nem járok minden nap kicicomázva,magassarkúban,van rajtam fölösleg is!Mellesleg utálok éhesen lefeküdni!Egy tányér lecsóval a hasamban jobban alszok! :)
8. 0c49369de6 (válaszként erre: 1. - Gixy28)
2010. okt. 1. 15:07
Most mi ezzel a gond? Valamit csak kell írniuk :D Ha nem tetszik, ne olvasd. Ez nem a 10 parancsolat, hogy be kell tartanod... A sztárok is emberek, s nem különbek. Természetesen az sose baj, ha egészségesen étkezel, s nem a vegyszerektől tocsogó, génmanipulált kajákat eszel. Egy egészségcentrikus férfi nem eszik kolbászt kolbásszal... meg zsíros kajákat.... Szóval nem kötelező őket követni....... Azt teszed amit jónak látsz..
7. 88bea36763
2010. okt. 1. 14:22
Nem kell mindent "megenni" amit elénk tesznek.Ha nem tetszik, ami a csapból folyik, zárt el :)
6. kisj
2010. okt. 1. 11:20
Engem sosem érdekeltek az újságok firkálmányai. (pedig nem vagyok se beképzelt nagyképű valaki, se antinő)
5. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 1. - Gixy28)
2010. okt. 1. 10:36
Nem kell. Nem emiatt fog elhagyni a szeretett férfi. Nem kell utánozni a sztárvilágot, s nem utolsó sorban, nyugodj meg, nem fogsz beledögleni. :)
4. Gixy28
2010. okt. 1. 10:30
Nem bosszankodom, csak kíváncsi vagyok a véleménykre...
3. 6f773a273c
2010. okt. 1. 10:23
nem úgy van ,hogy a stressz karcsúsít?:P
amúgy ez egy ilyen világ,sajnos bele kell törődni,de persze az abnormális,és szánalmas,ha valaki ezért hagyja el a feleségét,vagy barátnőjét...
másrészt meg tényleg nem kell ilyeneket olvasni,én se teszem.ha úgy érzem,hogy felesleg van rajtam elmegyek futni,meg csinálok 100 felülést 2 hétig,és rendben leszek:D
meg emellett táncolok rendszeresen,de az inkább élvezet,mint edzés:D
szóval ezzel azt akarom mondani,hogy inkább az élvezet kedvéért kéne sportolni,mert úgy nem olyan stresszes,és könnyebb is!
2. agis
2010. okt. 1. 10:19
Ha nem tetszik, ne olvasd, ne csinald. Ezeken a dolgokon tok felesleges magadat felbosszantani.
Egyebkent is, minnel stresszmentesebb az eleted, annal szebb es karcsubb vagy :D
1. Gixy28
2010. okt. 1. 10:18
Lassan már parancsba fogják adni a cikkírok, hogy utánozd az aktuális sztár életvitelét! Ilyen diéta, olyan diéta, ilyen edzés, olyan mozgáskultúra stb...Miért kell nekünk mindenáron bio ételeket kajálnunk, amikor a férfiak nem törődnek azzal, hogy egy nap mennyi zsíros kaját megesznek? Mégis nekünk kell kordában tartanunk magunkat, mert különben elhagy a szeretett férfi?? Utánozni a sztárvilágot, mert attól majd mi is sztárok leszünk? Ha nem követem az ő életmódját, akkor bele fogok dögleni??? Hogy megy ez?? Valaki?
További ajánlott fórumok:
- Agresszív modorom miatt mindegyik pasi elhagy, hogy tudnék változtatni magamon?
- Mi az eljárás, ha valaki szaksegítség nélkül szül (az most mindegy, hogy véletlen, vagy szándékosan) és utána nem megy kórházba?
- Hogyan csábítsam vissza a páromat?Mivel hódítsam meg újból?Mivel pezsdítsem fel a kapcsolatunkat?
- Szolizási szokásaitokról egy pár kérdés?
- Hogyan csábítsam el?
- Milyen kis napi szokásaitok vannak két éves gyerekkel?