Hogyan csábítsam vissza a páromat?Mivel hódítsam meg újból?Mivel pezsdítsem fel a kapcsolatunkat? (tudásbázis)
hagyd a fenébe, ennyi volt, inkább ismerd meg magad, olvass önfejlesztő könyveket, keres új kapcsolatot, tudod drága kiméletlennek hangzik amit irtam, csak gondolj bele ha forditva lenne, neked hogy tetszenne hogy mint a bogáncs ragaszkodna hozzád, pedig már nem érzel semmit ... azt add amit elvársz magadnak.
az a véleményem a fene megette azt a kapcsolatot ahol már mindenért egyedül áldozatot kell hozni.
akkor ez a kapcsolat már kihült, vége, lásd a szépségét, mikor becsukodik egy ajtó, mindig kinyilik egy másik, csak olyan sokáig nézünk hátra, hogy nem vesszük észre az elöttünk álló ajtót.
ha a hiba már ilyen kérdést iratott veled, akkor már én az elengedést javaslom, ha menni akar menjen, ( lehet ez fogja meghozni a várt eredményt) ha kapaszkodsz.. még jobban menni akar.
aki szabad, nem akar elmenni, aki érzi a pórázt az menekül....
te döntesz
Sziasztok,
Odavagyok a barátnőmért ő mégis távolodik tőlem. sok mindent elrontottam a kapcsolatunkba, mert féltékenységre adtam okot, jópofiztam másnak mikor nem kelett volna. nem akartam megbántani, de mégis sikerült. nem egyszer és nem is kétszer. már párszor a szakadék szélére kerültünk de sikerült visszahúznunk a helyes útra. Szeretjük egymást, én ugyanúgy szeretem mint mikor összejöttünk ha nem jobban, Ő viszont már kevésbé szeret engem és nem tudom mit tegyek. már nem akar eljönni velem sehova, se egy kirándulás se egy beüllős hely és semmi. én a legtöbb időm Vele tölteném ha engedné. Bízom benne és Istenben hogy sikerül átvészelnünk ezt a hullámvölgyet, de nem tudom mit tehetnék még emberileg azért hogy Ő is újra olyan szerelmes legyen mint én vagyok, hogy Ő is annyira szeressen mint én szeretem Őt. Mindent megpróbálok megtenni hogy boldoggá tegyem de mindig elzárkózik. Bízom benne, hiszem hogy nincs más a dologba és tudom hogy nem csalna meg se. de nem tudom megérteni hogy miért zárkózik el ennyire, hogy azokat a rosszakat amik történtek miért nem akarja feledésbe meríteni , miért a rossz emlékek jutnak eszébe és miért nem a jók. Hoyg vegyem rá hogy érdeklődjön irántam? hogy kellemes élményeket szerezhessünk együtt? hogy bizonyítsam be hogy nem olyan vagyok mint amiennek ő elkönyvelt? a segítségeteket köszönöm előre is.
Ő csalt meg, és még neki kell megbocsájtani?
Az ilyen alak, menjen a fenébe!
De csak, mert Te vevő vagy az őrületbe kergetésbe :(
Ne feledd, ezek mind a Te érzelmeid. Lehet, hogy szereti látni, hogy mennyire felzaklatod magad rajta, mennyire félted. Ne add meg neki ezt az örömöt, a női büszkeséged ne engedje. Meglátod, ha igazán fontos vagy neki, Ő fog kaparni utánnad :)
Akkor könnyebb a dolgod, mert igazából nincs mit megbocsájtanod:)
e meg hülyíts pasikat, meglátod rendbe jön az önbizalmad:)
Ha engem megcsalna a párom, akkor először is el dönteném, hogy meg tudnék-e bocsátani. A megbocsájtás azt jelenti, hogy képes vagyok a bizalmat helyreállítani, ugyanis minden jó kapcsolatnak a bizalom az alapja. Alaposan átbeszélnénk a történteket, hogy miért történt, történhetett meg, majd közölném, hogy egy, de csakis egy esélyt kap, mert nagyon szeretem, de...a következő alkalommal elválnak útjaink, bármennyire is nagy a szerelem. De éreznie kell, hogy tényleg úgy lesz, ha még egyszer félrelép. Ezek után pedig soha semmilyen formában nem éreztetném vele, hogy mi történt. Ez nem azt jelenti, hogy elfelejteném a történteket, csupán megbocsájtanék.
Írod, hogy nem akarod elveszíteni, pedig jó úton haladsz, hogy ez bekövetkezzen...ugyanis a legnagyobb szerelmet is meg lehet őlni az állandó féltékenykedéssel :(
Megértem, hogy bizalmatlan vagy, ha már egyszer megbántott. Próbáld meg azt az energiát amit a féltékenységre fordítasz, azt hasznosítsd máshol. Például, ha úgy érzed h kezded magad rosszul érezni, és a telefonja után nyúlnál, inkább süss sütit neki:) Jó, lehet, hogy ez egy buta példa, de ha látod, hogy örül a sütinek, az mindkettőtöknek jó:) EZ egy egyszerű példa csak:)
Próbáld meg a gondolataidat elterelni! Ne görcsölj!!! Mert különben lemaradsz a szép pillanatokról:(
Sziasztok! Hellcat, hány éves vagy?
És mióta vagytok együtt? Ezek elég fontos, és eddig mellőzött kérdések.
Szerintem a féltékenységet töröld ki! Ez a te önbizalomhiányodat jelenti. Vegyél egy szép ruhát, sétálgass a szabadban, figyeld az embereket, hogy hogyan reagálnak rád, ha szépen kicsíped magad, ülj be egy kávézóba, élvezd a napsütést és visszajön az önbizalmad!
2. Beszélgessetek sokat! Nem kell a kapcsolatotokról, ez a férfiak agyára megy. Beszélgessetek olyasmiről, ami őt érdekli, amiről szivesen beszél. Ha az a munkája, akkor arról, ha a foci, akkor arról (akár egy meccs sem lenne rossz program), egyszerűen csak beszélgessetek. Hogy mi történt vele ma. Ezek manapság kimaradnak a kapcsolatokból, és igenis kell a ffinak. Szerintem hülyeség a kapcsolatot elemzgetni. Ha így teszel, ahogy mondom és türelmes vagy, szépen visszatér az eredeti kerékvágásba minden. Mi 5 éve vagyunk együtt a párommal, de szinte minde nap ülünk 1 pohár bor mellett, és képesek vagyunk éjjel egy óráig beszélgetni. A mai napig derülnek ki új dolgok egymásról. Gondolkodj el, hogy tudsz-e mindent a párodról! Szeresd, keresd a kedvét, főzz valamit, amit tudod, hogy nagyon szeret, és közben beszélgessetek! Ez kell, nem szex meg a kapcsolat boncolgatása!
Szerintem akkor tényleg csak annyi, hogy próbáld meg lazábban kezelni a dolgokat, ha tényleg szereted, akkor nem akarod azzal bántani, hogy állandóan féltékenykedsz és akkor meg kell tanulnod bízni benne. Szóval ne hozdd fel ezeket a dolgokat, s akkor meg fog nyugodni, látni fogja, hogy tényleg komolyan gondolod és annyira akarod, hogy képes vagy ezeket a féltékenykedéseket abbahagyni. És utána magától is javulni fog a helyzet.
Nehéz lesz, de utána jobb lesz!
Adtam okot a bizalmatlanságra, de nem tudom, hogy meddig bírom :S így "egyszerű" a képlet: állítsd le magad! Ne kapaszkodj, fogal, körömmel! Ha -a megengedhető szinten- szabadjára engeded, újra közel enged magához.
Kaptál még egy esélyt, Veled akar lenni, hidd el, ennyi!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?