Milyen vírus ez? Egyáltalán vírus? (tudásbázis)
Szia! Túl vagy már rajta?
Neked mit mondott a nőgyógyászod a babákra veszélyes lehet a hasmars?
köszönöm
tegnap smecta port, széntabletta, főttkrumpli, piritós volt no meg tea...este azt hittem jól vagyok, reggel ugyan mérsékelten de azért volt még utózönge. Ma folytatom a diétát.
Diéta, folyadék, de azt is kortyolgatva:-)
Nekem is volt ilyen, napi egy banánt ajánlott a házi orvos, ki is jött megvizsgálni, semmit nem adott rá nekem sem... Amint koplalni keztdem jobb lett, ja és immodium, csökkenti a hasmenést.
Virust nem lehet kiirtani, mert nincs ra gyogyszer.
Kiszaradasra infuziot adnak ( fertozon dolgoztam) , de azert egy felnott csak hasmenessel nem szarad ki olyan gyorsan.
Ezzel az orvos sen tud mit csinalni, inni kell es dietazni, ennyi.
Érdekes, hogy az orvost senki sem említi... azért ilyen durva hasmenésnél könnyen ki lehet ám száradni... ha meg tényleg vírus, azt ki kell valahogy írtani, a lent említett dolgok csak a tünetek enyhítésére jók (persze JÓK!), de az okot kellene elsősorban megtudni és megszüntetni.
Jobbulást!
Gyogyulast! Ahogy irtak tobben minel tobbet probalj meg inni...rengeteg folyadekot veszitessz a hasmenessel.
Alt.par nap alatt lecseng.
Probalj meg sos vizben fozott krumplit enni, aprankent...
Valoszinu virus, rota, kalici, adeno stb virus csinalhat ilyet.
Dietazz, nagyon sok folyadek ( a Cola pl nagyon jo !!!) es szentabletta.
Nem olyan régen a fiamnak volt ilyen betegsége. Meglepően sokáig tartott, főleg a gyomor zurbolódása.
Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Bármilyen étel elfogyasztása után a kajából odabent viz lesz, ugy zuborog a has mintha 2 liter vizet öntögetnének benn és hig vizszerü hasmenés kb 15 percenként, nem mulik el semmitől és 5 napja 2 nap kivételével szinte folyamatosan tart.
Van valami ilyesmi virus most?
További ajánlott fórumok:
- Milyen vírusirtót használsz?
- Ha valaki egyáltalán, soha nem akarja beoltatni magát, mikor jöhet el az az idő, hogy ugyanúgy éljen, mint vírus előtt?
- Hányós virusra milyen vitamint vegyek be, egyáltalán milyen gyógyszert?
- Vistára milyen vírusírtót ajánlotok?
- Milyen vírusírtót használjak?
- Milyen vírusba estél bele?