Milyen vírusba estél bele? (beszélgetés)
Oltattunk, de megkaptuk(talán pont azért?), mert ezer féle vírus van, minden ellen nem tudsz védekezni, főleg ha mutálódnak.
Szép volt a 3 napos hétvége.
6 éves fiam péntek délután és szombaton, lányom (13) szombat du. és vasárnap, párom vas. du. és hétfőn, én megúsztam. Hamar lezajlott, akkor is kell itatni (min.negyed óránként 2-3 korty), ha nem akar, különben tényleg kiszárad. De nem kell félni, azért nem gáz, az első nap kemény, a második már istenesebb.
Nem mertem wc-re menni, nem tudtam, melyik hány a fejemre.
Beleesni vírusba? :)
Nem mondom, Dustin Hoffman tetszett a filmben, de a vírus, NEM!
"minden évben jókat szoktam röhögni a sok naiv emberkén aki ezt még el is hiszi és rohan oltatni magát"
A naív ember még mindíg jobb mint a ****
Én megúszom mert beoltattam magam, max kisebb megfázásokat kapok el. :-D
JObbulást mielőbb nekik!!!!
És szedjél nagy adag C vtamint. pl 1000mg naponta.
Nekem már sokszor segített
Én most nagyon félek a hányás-hasmenéses vírustól. A nagyobbik öcsém elkapta, úgy 2hete. 2nap múlva a pici öcsém(2éves) is bele esett, és most kórházban fekszik, mert nem eszik semmit, és kiszáradt:( Apu is elkapta pár napja, de ő 4nap alatt kiment belőle. Én nem szeretném elkapni.
Érdekelne, hogy ti voltatok benne? Vagy most milyen vírus gyötör benneteket, és milyen jelei vannak?
További ajánlott fórumok:
- Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény?
- Felnőttként (kb. 30 évesen) milyen mértékben és meddig tűröd el, hogy a szüleid, a nagynénikéd, stb. beleavatkozzanak az életedbe?
- Milyen vállalkozásba kéne belekezdeni, így 2019 környékén?
- Egyetlen öröm a vírusban a céges karácsonyok kinyírása?
- Vetélés után milyen kivizsgálásokon estél át, hogy ez még 1x ne történhessen meg?
- Koronavírusba belehalhatok ilyen betegséggel?