Milyen virágot vegyek anyukám szülinapjára?Milyen csokrot csináltassak? (tudásbázis)
Én orchideát szoktam venni, cserepeset.
Imádja őket, gondozgatja, én nem szívesen veszek vágott virágot.
Köszi mindenkinek!
42. születésnapja lesz én 14 éves vagyok.
Amilyenre anyagi kereted engedi. Egy anya minden virágnak tudd örülni, lehet az "kutyatej", büdöske, vagy bármilyen gyomnövény virága.
Mindig azt nézi, hogy kitől kapta.
Szia! A szomszédomban van egy virágos, akit imádok, mert mindig összeállít valami különleges dolgokat! Ajánlom az üvegvázába színes zselépárnába ültetett virágot gyöngyökkel a virág levelin!
Akár kinek vittem eddig nagy sikere volt, köztük anyukám is nagyon örült neki. Nagyon mutatós!!
3000-3500Ft
Szia. Ez sok mindentől függ...
Ha mostanság pl. szálas virágot veszel, akkor azok eleve drágábbak, mert már melegháziak a virágok (na jó, nem mind, de a többség).
Ha cserepes virágot vennél, akkor körbenézhetsz reklám újságokban, akkor az árakról ott tájékozódhatsz. Nem tudom, pl. hogy hányadik szülinapja lesz, de szerintem egy cserepes orchidea bizti tetszene neki. Azonkívül sokáig is tart és kb. 1000-1500 ft körül már lehet venni.
További ajánlott fórumok:
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Apasági tesztet hogyan csináltassak?
- Hogyan vegyem rá a páromat, hogy csináltassa meg a fogát?
- Csokitorta receptet kérnék sürgősen! Anyukámnak holnapután lesz a szülinapja. Segítenétek?
- Mit vegyek az 50. szülinapjára anyukámnak?
- Mit kapjon anyukám 35-ik szülinapjára? ( persze figyelembe véve azt is hogy az én pénztárcámnak is van vége, így inkább készíteném)