Mit kapjon anyukám 35-ik szülinapjára? ( persze figyelembe véve azt is hogy az én pénztárcámnak is van vége, így inkább készíteném) (beszélgetés)
a receptes füzet nem is rossz ötlet.innen a hoxáról is ki irhatsz neki sok jó receptet.
én is 35 vagyok én örűlnék neki.
Ez jó ötlet, én is csináltam már ilyet, fotókkal, magyarázó szövegekkel. A barátnőm azóta is abból süt :))
De még egy ötlet: a Lidl-ben lehet kapni olyan naptárt, amin csak a naptár rész van nyomva, felül nagy üres hellyel. Saját magad díszítheted, akár a közös fotóitokkal, akár -ha ügyesen rajzolsz- a rajzaiddal. Vagy csak a saját fotóiddal, vagy ezekkel vegyesen...szerintem van benne fantázia :)
Hajrá, légy ügyes! A mamid biztos megérdemli!! :)))
35 éves??
Bocsi nem kötözködés, de nem írtál el valamit?
Szia!Nagyon jó ötlet, de akár készíthetsz neki egy fali/asztali naptárat családi képekkel(ez még januárban aktuális lehet):)
Milyen kézműves tevékenységet szeretsz? Úgy könnyebb lenne még ötleteket adni...
De mindenképp nagy "gratula" neked, hogy ennyire fontosnak érzed őt meglepni!!!
Hello!
Szal anyukámnak nem sokára szülinapja lesz és nem igazán tudom, hogy mit adjak neki! Segítsetek! először egy receptfüzetre gondoltam amit persze én írok tele! várom az ötleteiteket!!!!
További ajánlott fórumok:
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Találtam egy pénztárcát munkába menet...
- A férfiak mennyire veszik figyelembe a külsőt párválasztáskor?
- Addig nyújtózkodj, amíg a pénztárcád ér. Nyaralás?
- Szerintetek mennyire veszik figyelembe az autósok, ha látják, hogy "baba az autóban" matrica van egy kocsin?
- Miért van az, hogy bizonyos férfiak kizárólag egy nő külsejét veszik figyelembe?