Milyen veszéllyel van a babára-6 hetes-ha pont mellette egy 17*7 mm-es vérömleny van? (tudásbázis)
Gratula a jó hírhez, azért a továbbiakban is legyél óvatos, és figyelj magatokra!
Kellemes babavárást! :)
Sziasztok!
Ma voltam ultrahangon,és képzeljétek felszívódott:)Nagyon örülünk neki,de persze oda figyeltem magamra az elmúlt napokban.Nekünk szerencsénk volt.Sajnálom hogy nem mindegyikőtöknek.
Mindenkinek gratulálok a kicsikhez,és köszönjük hogy érdeklődtetek utánunk!
Vigyázzatok magatokra
Nálunk is volt egy vérömleny, pont a baba körül, de a 10hétre felszívódott, a 12. heti genetikain már nyomát sem találták az ömlenynek. Most 34hetes vagyok és nyoma sincs...
Pihenj sokat, lehetőleg ne emelj, és nyugalom! :))
Zsuzska!
Csak bíztatásképpen:
Velem a 8-9. héten történt meg ugyanez, észrevettem, hogy ömlik belőlem a vér.
Sírva, remegve, összekészített kórházi cuccal rohantunk be a nőgyógy. ügyeletre. Biztos voltam benne, hogy éppen vetélek. (ugyanis nekem volt már sajna két vetélésem, de más miatt)
Aztán kiderült, hogy "csak" vérömleny. 50-50% -ot mondtak a dokik, és SZIGORÚ fekvést. Kérdeztem, mennyire szigorúan feküdjek? Erre a doki: "Na jó, enni és WC-re menni fölkelhet". Fasza.
Kb. 3 hétig feküdtem, szó szerint mint egy múmia, forgolódni is alig mertem az ágyban. A csládom intézett helyettem mindent, a nagy gyermekemet is ők rendezték. És mellette szedtem egy RUTASCORBIN nevű gyógyszert a dokim javaslatára.
EREDMÉNY: pillanatnyilag 34 hetes vagyok, mindjárt szülök!
ÚGYHOGY KITARTÁS, ÉS SZIGORÚ FEKVÉS AZ ELKÖVETKEZENDŐ PÁR HÉTBEN!!!!!!!!
Ma voltam védőnőnél,kérdeztem tőle hogy nagyon kell e aggódnunk,de azt mondta nem,nyugodjunk csak meg,sok kismama küzd hasonló gondokkal.Azt is mondta még ha esetleg nem szívódik fel,hanem nő tovább és veszélyeztetné a magzat növekedését vagy egyéb panaszt okozna,laporoszkópos eljárással le tudják szívni.Szóval kicsit nyugtató volt,és nem kell szigorú ágynyugalom hála az égnek,persze azért sokat pihenek.
Gratula a kisasszonyhoz:)
Az én lányom szeptemberben születetett.Nekünk a 10.héten derült ki,hogy vérömleny van ,és olyan helyen ahonnan nem tud kiürülni.Csak abban bízhattunk,hogy felszívódik,és hál istennek így lett.Nekem is mondta a doki,hogy pihengessek,de szigorú ágynyugalmat nem írt elő.Mondjuk minden eset más.Én sokat sétáltam ,amennyi jól esett annyit.Nagyon féltem a koraszüléstől.A kicsi végül kicsit hamarabb 36 hetesen és 4 naposan született meg,2540g-al és 49cm-el.De nem biztos ,hogy e miatt.
Ne izgulj!Tudom,hgy könnyű mondani....de akkor is.:)))
Én 11 hetes vagyok, és a terhességem eleje óta van vérömleny a méhemben. A dokim azt mondta, hogy semmit nem jelent, felszívódik, vagy kiürül.
Nekem nem kell feküdnöm, "csak" pihennem.
Köszönjük szépen a biztató szavakat!Mi is reménykedünk,de sajnos minden gondolatom e körül forog,de sokat pihenek azért hogy minden a legnagyobb rendben legyen!És persze hogy írok a következő ultrahang után!
Sziasztok
Szia!
Szegény, biztosan nem lehet most neked könnyű, mert mindig az jár a fejedben, hogy minden rendbe legyen, és ne legyen semmi gond. Nekem még nincs babám, csak néha beszélünk róla a férjemmel, de még távoli terv, azonban mindig rettegek, hogy remélem nem lesz semmi gond.
Azonban a helyedben biztosan nagyon nagyon reménykednék, és mondanám a kis lúrkómnak, hogy legyen erős, és gondoljon arra mily sok földi jó vár rá mire megszületik. Anya, Apa imádja madj nem beszélve a családokról.
Kitartás! Majd írd fel hogy mi lett, vagy ha bármi van írj!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
További ajánlott fórumok:
- Melyik kenőcs jó a vérömleny felszívódásának elősegítésére?
- Lehetséges, hogy több, mint 1 hónap alatt nem szívódik fel egy vérömleny?
- Szülés után hatalmas vérömleny a baba fején
- Van valmilyen krém, vagy más, amitől a vérömleny hamarab felszivódik?
- Agysérülés, vérömleny esetén mennyi a gyógyulás esélye?
- Kutya fülén van egy vérömleny, mit lehet vele tenni?