Melyik kenőcs jó a vérömleny felszívódásának elősegítésére? (tudásbázis)
Kedvesek,tapasztalatomat írom le,nálam 2 nap alatt egy szívódott fel a rondaság:)
1.ömleny kialakulásakor SOS jeges borogatás(törölközőbe csomagolva a jeget,nehogy fagyást okozzon!!)
2.napi 2X 1000 mg. C vitamint bevenni
3. fekete nadály krém, árnika géllel óránként kenegetni
4.meleg borogatás óránként(infra lámpa,fülzsák is jó,én óránként jó meleg vízzel mostam át percekig a sérült részt)
5.óránként finom dörzsivel átmasszírozni,hogy a keringés fokozódjon
Sok sikert, ez nagyon tutti gyógymód volt nálam...alig hittem a szememnek,hogy ilyen gyorsan képes volt eltűnni!Ezért is írom ide nektek, hogy bízzatok abban,hogy a kitartó munka meghozza gyümölcsét:) HAJRÁ!!!!
Medhirud krém 60g
Medhirud krém 60g
A Medhirud krém, véraláfutások, rándulásos duzzanatok felszívódásának elősegítésére, valamint visszeres bántalmak kezelésére alkalmas, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.
Árnigél 45g
Zúzódások, véraláfutások, sport és fizikai munka közben bekövetkezett sérülések, túlerőltetésből adódó izomfáradtság enyhítésére. Az ÁRNIGÉL gél hatóanyaga a hegyi árnika (Arnica montana)
További ajánlott fórumok:
- Milyen természetes módszerek vannak a szülés megindulásának elősegítésére?
- Mivel lehet elősegíteni hogy nőjön a fű?
- Zúzódásra, ami tenyérnyi nagyságú és sötétlila, mit tanácsoltok, hogy hamarabb felszívódjon?
- Fruktóz intolerancia, avagy gyümölcscukor felszívódási zavar. Ki mit tud róla? Van e köze a cukorbetegséghez?
- Milyen felszívódási zavarok léteznek?
- Van valmilyen krém, vagy más, amitől a vérömleny hamarab felszivódik?