Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis kérdés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Nekem kint van apám és férjem 46 évesen.De sajnos akik ott vannak megvárnak.😪
Értem. Hát a férjemnek élőkép már nincsenek 18 éves kora óta.
Nem értelek...arra utaltam hogy aki temetőbe akar menni emlékezni, az nem csak most mehet ki hanem bármikor..
és szerintem mindenkinek vannak meghalt felmenői
Mondd ezt annak akinek a szülei vannak ott....
Sajnos az ott lévők megvárnak...
Ezt most kérdezed,vagy mondod? Ma már itt senkinek sehová nem lesz utalás.
Temető hétfön is ugyanott van, sőt jövőhétvégén is..
Hajdú Bihar megyében lesz ma utalás.
Reménykedtem de már nem. 4 ét írtak e mailben. Vagy lenne mindenkinek vagy senkinek. Temető kilove.....
Nekem 1-én érkezett a pénz, nem másodikán. Most néztem meg direkt.
Szép hétvégét neked is.
Sőt, berjegyzéken teljesen más datum van ki írva mint, amikor utaltak. Most néztem meg 😂 így ez elég érdekes.
Múlt hónapban 31.én fent volt. 2.an utalt.
Kitartás mindenkinek.
Jó pihit.
Majd hétfőn!
Én a munkahelyemen is mindig utólag kaptam meg a bérjegyzéket, nem amikor utaltak vagy előtte...így furcsa lenne ha már az előbb fent lenne, mint az utalás. De én sem várom mára, csak hát ha .
1000% hogy 4. én utalnak.
Berszamfejtes még nincs fent. Tiszta vicc.
Nálunk egyszer vagy max kétszer volt hogy délután érkezett. Amúgy mindig reggel jött. Ma már nem hiszem, hogy jön. (Fejér megye)
Sziasztok! Szabolcs Szatmár Bereg Megye ma várható még az Ápolási ?
Köszi.Akkor volt rá esély hogy ma lett volna?
Most hívtam fel a Budapesti Pénzügyi és Gazdálkodási főosztalyt. Azt mondták hogy technikai okok miatt ma nem tudták elutalni,így hétfőn fognak utalni.
még délután 4ig lehet reménykedni hogy meg kapjuk a gyodot.
Szia katka@89 azt írta 4 én lesz utalás.
Én is ezt akartam kérdezni de sztem ha eddig nem jött már nem is fog :( de azért kicsit reménykedem
Sziasztok hajdu biharol esetleg tudunk valamit ??? Gyod ?
A gyermekkel közös háztartásban élő hozzátartozója számára is megállapítható az ellátás, ha a szülőnek a gyermekek otthongondozási díjára való jogosultságát a gyermekre tekintettel korábban már megállapították, de
a szülő meghalt,
a szülői felügyeleti joga szünetel, illetve azt a bíróság megszüntette, vagy
a szülő a gyermek állandó és tartós gondozásában a saját egészségi állapotára figyelemmel akadályozottá vált.
itt a törvényből idézés..nyugodtan mutasd meg nekik
[link]
Nem haragszom legalább van aki segít köszönöm
ne haragudj rám hogy nyersen fogalamztam de személyes tapasztalatom van az ilyenekkel a fiam gyodját ugyan igy bonyolitoták meg nekem.
Nekem sem. 9.ho van utolsónak
Az enyém sincs még csak a multhavi:(
Nekem az e havi nincs fent még.
További ajánlott fórumok: