Milyen torna kazettát válaszunk? (beszélgetés)
Ajánljatok már nekem valami igazi ugrálós, döglesztő aerobikot. Norbi kick-boxok mind megvannak. Kellene valami frissítés. Czanik milyen? Van kardió része is?
Köszike.
Szerintem alkati kérdés is,hogy ki milyen tornakazettát válasszon:
Akin több a felesleg,annak Norbi ducitréningjei,esetleg Pilates,mert az erősítia hátat és a gerincet
Aki nem annyira bírja még a mozgást,kezdő,annak Bíró Ica,Béres A. 200% alakformálás,Aerobik Norbival
Aki már jobban bírja a kiképzést :-)
Rubint Réka,Alexandra Új kihívás,Pörgesd fel,Czanik Balázs
Szia Camea!
Ez kimondottan hastánc dvd?Hol lehet ilyet kapni?
Szia!
Én hastáncos dvd-re tornászom/táncolok. Élvezetes és amúgy simán formáz annyira, mint egy erős torna. Ma megyek megvenni a következő sort. Eddig csak a zsírégető projekt volt... most jön a fenék, comb meg illlyesmi... :o)
Sziasztok!
Idő hiányában az otthon tornázást szeretném választani,tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen dvd-t lenne célszerű vásárolnom.Nektek mik a tapasztalataitok? Eddig hosszabb-rövidebb ideig jártam különböző helyekre tornázni, mert az otthon tornázást hajlamos voltam nem túl komolyan és nem túl rendszeresen végezni.
Szóval, szívesen várom az ötleteket arra is ,hogy a rendszeres tornázást hogy tudom a mindennapok részévé tenni.Remélem hasznos ötleteket tudunk itt összegyűjteni!
gin
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék feszesebb cickókat milyen tornával érhetem ezt el?
- Milyen videót-dvdt ajánlotok otthoni tornázáshoz egy negyven feletti 80 kilós nőnek?
- Hol lehet gyógytorna kazettát vagy dvd-t venni?
- Csibetanya című kazettát keresem!Segítsetek!
- Hol lehet kapni Zeneovi kazettát?
- Keresem Az eltérített télapó c. mesejáték kazettát, tudna valaki segíteni hol tudnám megvenni?