Hol lehet gyógytorna kazettát vagy dvd-t venni? (tudásbázis)
8. dd2b40bed0 (válaszként erre: 4. - Skar)
2010. ápr. 23. 15:17
Anyunak vettem gyógytorna CD-t nemrég . Térdprotézis műtétje volt múlt évben. Szépen rendbejött, de sajnos még nem mozog magabiztosan. Kifejezetten olyan megoldást kerestem, hogy a gyógytornát egyedül otthon is végezhesse. Egyszerűen beírtam a keresőbe, hogy "térdízület gyógytorna cd" vagy "térdprotézis gyógytorna cd" és az elsők között találtam egy jó CD-t. De ha jól emlékszem volt kifejezetten még csípőprotézisesek számára is. Remélem másoknak is segítettem ezzel. Puszi!
7. 1ac9305600
2010. márc. 3. 15:24
Szia! Keresel még gyógytorna CD-t? Keress rám a neten, mert itt nem írhatok elérhetőséget, de talán ajánlatot lehet írni...
Gyógytornász vagyok és többfajta gyógytorna CD-t árulok webáruházamban, melyek többéves gyakorlati munka eredményeként kerültek rögzítésre. Ott bővebben is írok a gyakorlatokról.
Üdv: gyogytornazz
6. syria (válaszként erre: 5. - 91c956613e)
2009. szept. 6. 08:19
Örülök, hogy megoldódott a problémád.
Az én kazettám is szakembertől van. Mikor az anyukám gyógytornára járt, egy alkalommal vitt kazettát, és élőben lett felvéve a profi módon összeállított gyakorlatsor. Utána már otthon is meg tudtuk csinálni.
5. 91c956613e
2009. szept. 4. 18:34
Köszönöm a segitségeteket,már ezért is jó hoxásnak
lenni.Gerinctornás kazettám van )(szakembertől) és ma szerztem egy dvd-t.Maradjatok ilyen jók.
4. Skar
2009. szept. 4. 07:06
Remélem, ajánlanak itt valami jót, de szerintem pont ez az, amit jobb egy hús-vér szakértőtől tanulni meg, ő aztán javasolni is tud majd anyagot a továbbiakhoz.
3. syria
2009. szept. 4. 07:00
Milyen jellegű gyógytorna kellene? Nekem van 2*30 perces gerinctornám hangkazettán, nagyon jó.
2. 9b10f3d7ff
2009. szept. 3. 19:45
Régebben volt az ORFI aulájában, lehet még most is árusítanak. Láttam és vettem már bevásárló központban is. Utóbbit a nyáron.
1. 91c956613e
2009. szept. 3. 19:42
Hol lehet gyógytorna kazettát v, dvd-t venni?
További ajánlott fórumok:
- Szeretném megvenni a titok című dvd-t, tudnátok segíteni légyszi, Budapesten hol van rá lehetőség?
- Mozgásterápia kerekes székbe kényszerült mozgáskorlátozottaknak - Milyen lehetőségek és eszközök merülnek fel a gyógytorna mellett?
- Üres videókazettát lehet még kapni valahol?
- Hol lehet kapni Zeneovi kazettát?
- Hogyan lehetek gyógytornász?
- Olaszországban nyári munka gyógytornász számára, lehetséges lenne kimenni?