Csibetanya című kazettát keresem!Segítsetek! (tudásbázis)
Kedves Márti!
Én most küzdök hasonló gondokkal. Gyermekem osztályának farsangi műsorához kellene megszereznem a Csibetanya című dalt cd-n. Az általad is hivatkozott oldalra hiába regisztráltam napok óta, nem enged a mai napig sem hozzáférni az ott feltöltött anyaghoz, az idő viszon sürget, és sehol máshol nem találom a keresett gyerekdalt. Arra kérnélek, ha még megvan Neked át tudnád-e küldeni részemre e-mailben, amit annak idején Neked sikerült megszerezned?
Köszönettel!!! Vica
Ha valakit esetleg még érdekel!
Van egy jó hírem, sikerült megszereznem a csibe-tanya kazetta CD változatát.
Itt megtalálhatja:
Jó zene hallgatást!!! Szia Márti
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszönöm a segítséget! Tudtam a dalt a szöveget is , csak erre a zenés feldolgozásra lett volna szükségem.
De van egy jó hírem megtaláltam, egyik ismerősöm megszerezte!! Köszönöm mégegyszer a segítséget!!!!
Parton ül a két nyúl,
kis nyúl, nagy nyúl,
Parton ül a két nyúl,
kis nyúl, nagy nyúl
Ugrabugrál, lyukba bujkál,
bukfencet hány, fűbe turkál,
Itt nyúl, ott nyúl,
kis nyúl, nagy nyúl.
Tapsi füle szétáll, vígan sétál
Tapsi füle szétáll, vígan sétál
Ugrabugrál, lyukba bujkál,
bukfencet hány, fűbe turkál,
Erdőn réten, vígan sétál.
a dallam nincs meg?
Keresek egy kazattát ha valakinek megvan segítsen!
A címe Csibetanya, erről is a: Parton ül a két nyúl... című dalra lenne szükségem, mert az oviban a gyerekeknek erre báboznánk.
Minden segítséget előre is köszönök:Egy óvónéni
További ajánlott fórumok:
- Keresem VHS-en, vagy DVD-n a Valahol Európában című színdarabot! Ha valakinek megvan szeretném átmásolni!
- Kornyej Csukovszkij: Doktor Hű de Fáy című gyerekkönyvét keresem, tudna valaki segíteni?
- Milyen torna kazettát válaszunk?
- Hol lehet gyógytorna kazettát vagy dvd-t venni?
- Hol lehet kapni Zeneovi kazettát?
- Keresem Az eltérített télapó c. mesejáték kazettát, tudna valaki segíteni hol tudnám megvenni?