Milyen torna jó a karra, hogy ne legyen vastag? (tudásbázis)
Hát ők nem 1 kg-al csinálják, a csajnak mégsem vastagok a karjai, de kidolgozottak. Hacsak nem vagy endomorf testalkat, nem kell félni a vasaktól. Nem olyan könnyű nagyra nőni. Főleg nem akkor, ha kevesebb kalórát eszel, mint elhsználsz.
Rubint Rékának vannak jó gyakorlatai rá.
Add Önmagad 3.Ezen 30 perc felső test
Napi 20 perc önmagadért ezen 20perc felsőtest van.Én ezeket csinálom.-7 cm a karomon eddig.Ha kis súlyzóval csináljuk (0,5 vagy 1 kg)akkor szálkásít.
De Én változtattam a kaján,hogy ne a zsír alá épüljön az izom.
Sok sikert,bármilyen tornát is választasz rá:)
Súlyzó-súlyzó-súlyzó:))
R.Rékának az egyik dvd-jén van egy 30 perces blokk..(karokat edzi) akár csinálhatod azt is..
Szia!
Van némi súlyfeleslegem, picit vastag a karom. Szoktam súlyzós gyakorlatokat végezni (egyéb mozgásformák mellett!), aminek hatására formásabb lett, nem lett vastagabb, valószínűleg azért, mert egyúttal vékonyodott rajta a hájréteg :)
Szia!
Sajna nekem is az a legkritikusabb pontom. Mióta capoeirára járok, véknyult valamelyest. Valami gyors mozgás jó rá szerintem (capoeira, thai-bo). Nekem ez vált be
További ajánlott fórumok:
- Ha naponta nagyon intenzíven tornázom, az Ab Rocketen, akkor mire kell figyelnem, hogy ne legyen semmi bajom?
- Egy 35X40 cm-es tepsihez hány tojásból süssem a piskótát hogy ne legyen nagyon vastag , csak olyan 3 cm körüli?
- Túl sok torna vastagit vagy hatásos? Mi az ideális zsirégető torna mennyiség egy héten?
- Elliptikus tréner: mennyit célszerű tornázni vele, hogy formázzon, látványa is legyen?
- Mit csináljak, hogy a karom egy kicsit vastagabb legyen?
- Hogyan kell sütőben sütni a kenyeret, hogy ne legyen a héja vastagon megsütve?