Hogyan kell sütőben sütni a kenyeret, hogy ne legyen a héja vastagon megsütve? (tudásbázis)
8. globus
2015. szept. 26. 14:52
Jó (házi)kenyérnek rendes, vastag héja van.
Kalácsféle kenyerekkel egy napon említeni sem lehet.
7. 3f9ba9c224
2010. szept. 29. 11:28
Kipróbálom. Mindenkinek köszönöm.
6. 5faeea2860
2010. szept. 29. 11:18
Mikor már kezd pirulni érdemes vizes újságpapírt tenni rá,hogy ne égjen és ne legyen annyira kemény a héja..Igaz én még nem sütöttem így kenyeret ,de amikor kalácsot ,pászkát sütök ,ami olyan 1,5kg-os azt így csinálom,az újságlapot vízbe mártom és befedem vele,és amikor megszárad ismét átcserélni.
5. f303be5590
2010. szept. 29. 11:16
szerintem magasabb hőfokon rövidebb ideig
4. 3f9ba9c224
2010. szept. 29. 11:14
Sütés után azonnal kiveszem, nehogy száradjon. Igazából minden jó a kenyérrel, csak picit vastag a héja. Talán a hőfok nem jó?
3. a14deb9047
2010. szept. 29. 11:09
A pékségben, amikor kiveszik a kenyeret, nagyon finoman megpermetezik vízzel.
2. szöszi79
2010. szept. 29. 11:08
Én amikor sütőben sütöttem,kivétel után hamar megpuhult a héja.
1. 3f9ba9c224
2010. szept. 29. 11:03
Hogyan kell sütőben sütni a kenyeret, hogy ne legyen a héja vastagon megsütve?
További ajánlott fórumok:
- Ha a macska mindig a talpára esik, a vajas kenyér pedig a vajas részére, akkor, ha a cica hátára kötök egy kenyeret hova fog esni?
- Süssünk kenyeret otthon!
- Ti mennyiért veszitek a kenyeret?
- Hogyan süssünk sütőben kenyeret
- Lehet rízslisztből kenyeret sütni?(sima sütőben)
- Hogyan lehet mikrohullámú sütőben kenyeret sütni?