Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan kell sütőben sütni a kenyeret, hogy ne legyen a héja vastagon megsütve? fórum

Hogyan kell sütőben sütni a kenyeret, hogy ne legyen a héja vastagon megsütve? (tudásbázis)


2015. szept. 26. 14:52

Jó (házi)kenyérnek rendes, vastag héja van.

Kalácsféle kenyerekkel egy napon említeni sem lehet.

2010. szept. 29. 11:28
Kipróbálom. Mindenkinek köszönöm.
2010. szept. 29. 11:18
Mikor már kezd pirulni érdemes vizes újságpapírt tenni rá,hogy ne égjen és ne legyen annyira kemény a héja..Igaz én még nem sütöttem így kenyeret ,de amikor kalácsot ,pászkát sütök ,ami olyan 1,5kg-os azt így csinálom,az újságlapot vízbe mártom és befedem vele,és amikor megszárad ismét átcserélni.
2010. szept. 29. 11:16
szerintem magasabb hőfokon rövidebb ideig
2010. szept. 29. 11:14
Sütés után azonnal kiveszem, nehogy száradjon. Igazából minden jó a kenyérrel, csak picit vastag a héja. Talán a hőfok nem jó?
2010. szept. 29. 11:09
A pékségben, amikor kiveszik a kenyeret, nagyon finoman megpermetezik vízzel.
2010. szept. 29. 11:08
Én amikor sütőben sütöttem,kivétel után hamar megpuhult a héja.
2010. szept. 29. 11:03
Hogyan kell sütőben sütni a kenyeret, hogy ne legyen a héja vastagon megsütve?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook