Ti mennyiért veszitek a kenyeret? (beszélgetés)
0,5 kg rozskenyér 175.-
két napig elég, ha nem kell szendvicset pakolnom, akkor három napig :)
Én ezt szoktam sütni, a család szereti. Bár kicsit édeskés, kalácsosabb jellegű, de eddig bevált :)
0,75 kg 280 Ft- magyaros kenyér vagy
0,75 kg 290 ft- burgonyás kenyér
Ez sem jutott eddig még eszembe. pedig más kelt tésztát is tudnék csinálni, bár amíg van időm kedvem addig szívesen gyúrom kézzel a kelt tésztát:)
Köszönöm:)
( egyszer biztos hogy beruházok egy gépre )
De még mindíg nemtudom árban mennyire lenne rázós.
szerintem érdemes egy kenyérsütő gépbe beruházni, főleg annak aki gyakran eszik kenyeret.
a gép igazából arra jó, hogy megdagasztja és keleszti a tésztát, sípol ha kész. na, ekkor a legjobb kivenni, és sütőben megsütni (nem a kenyérsütőben, hanem a sütő sütőben:)))
így aztán tényleg nincs sok munka vele, csak bele kell mérni a tartályba az alapanyagokat, a kelesztett tésztát kivenni, formázni, bedobni a sütőbe, aztán kivenni.
érdemes egyszer megnézni mennyi minden adalék van a gyári kenyerekben, ezektől mind meg lehet szabadulni ha az ember otthon süti a kenyeret.
(vagy ha nem eszik kenyeret az még jobb:))
de olyat mondjon ami gázsütőben is kivitelezhető...
erről jut eszembe, miért nem nyittok egy kis pékséget azokkal a termékekkel amiket ők gyártanak?
Elfogadnám köszönöm, de ha van olyan recepted, ami esetleg egészségesebb lisztből csinálja azt is elfogadom köszönöm!:)
( Fogyni szeretnék, és sürgősen mert az egészségem a tét..)
De ne felejtsd el a tetejét rátenni, akkor lesz igazán szép.
Aztán mielőtt kész lesz, leveszed a fedőt, lekened vízzel és úgy sütöd készre. Isteni ropogós héja tud lenni.
Ha kell recept, szívesen bemásolom neked. :-)
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Ti mennyiért veszitek, vagy adjátok el a háztáji/tanyasi csirkét? Mármint felpucolt állapotában:)
- Ti mennyiért veszitek az ukrán csoki kilóját?