Mit csináljak, hogy a karom egy kicsit vastagabb legyen? (tudásbázis)
Szia Nikyke! Meg tudlak érteni, nekem leginkább a tornászalkatú, izmos de nőies lányok tetszenek. Azt már írták, hogy a karod mivel erősítsd - súlyzózz, kicsi súlyokkal (fél, egy, később maximum 2 kilóssal). Amivel kiegészíteném, hogy érdemes nem csak egy testrészre koncentrálni, ha "hízni" szeretnél. Egyébként a hízás nagyon rossz szó erre, nevezzük izmosodásnak!
Tehát erősítsd egyszerre mindened. Elégedett leszel az eredménnyel, és nem fog "torzulni" az alakod. Ha csak a karod edzed, elég furán fogsz festeni. Lábaid, derekad, hasad is van, ne hanyagold el őket.
Szia!
Én biztos nem nevetlek ki! Ha nem riadsz vissza attól, amit írok :), akkor nyugodtan próbáld meg a súlyzós erősítést. Én hetente 3x egy órát edzek. És jó. Ha normálisan eszel, biztos, hogy egy kicsit "megizmosít".
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Lehet, hogy kinevetnek sokan... de lenne egy kérdésem...
Hízni szeretnék néhány kilót, hogy csinosabb legyek! De úgy,hogy az a néhány kiló a karomra menjen, mivel elég vékonynak találom!
Tippeket szeretnék kérni, hogy mit is tegyek.
Aki kíváncsi talál képet az adatlapomban, hogy milyen is vagyok...
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak, hogy vége legyen ennek a "kapcsolatnak"?
- Mit csináljak, hogy ne legyen büdös a mosógép?
- Teljesen elment a hangom. Van valami jó tipp arra, mit csináljak, hogy hangom legyen?
- 4 eves lanyom borzaszto rossz etvagyu segitsetek mit csinaljak hogy jobb legyen az etvagya es normalisan egyen
- Mit csináljak, hogy a 2 hónapos, tápszerrel táplált babámnak ne legyen székrekedése?
- Mit csináljak, hogy legyen székletem? 2 műszakban dolgozom és délelőttös héten nem tudok wc-zni.