Milyen típusú vizsgával lehet valaki kombinált árokásó-homlokrakodó gépkezelő? Hol van ilyen képzés, és mennyibe kerül? (tudásbázis)
Nem. Újabb két lehetőség van kilátásban. Svédország és Ausztria. Mindkét helyről telefonon kerestek, bízom benne, hogy áll végre valami munkaadó cég, vagy gyár is a dolgok mögött. 1-2 héten belül értesítenek. Meg persze újra jelentkeztem hollandiába is, amiből kimaradtam.Folyton folyamatban vagyok! Remélem, mostmár lesz valami, mert a végén begorombulok, és itthon csinálok karriert!!!
:)
Persze hogy van! Sikerült kinyomoznom, akit érdekel, annak priviben elküldöm, hogy ne reklámozzak. De úgy vettem észre, hogy senkit sem érdekel. Pedig nettó ezer-ezerkétszáz forintos órabér alatt nemigen ülnek traktorba az emberek. A munka hátránya, hogy többnyire utazgatni kell az ország másik végébe,napokra, munkásszállóban, konténerben kell lakni, így családos embereknek nem igazán jó foglalkozás, na de azért pl. egy 360Ft-os biztonsági őr-órabérrel szemben...
Én simán lecserélném a nyomorult, rohadt érettségimet meg a villanyszerelő szakmámat egy ilyen papírra!
50000Ft a nehézgépkezelői tanfolyam+10000 a vizsga/géptípus.
Köszi !!!
Senkinek sem traktoros a férje?
Akik valamilyen munkagépen dolgoznak, azok egyedül élnek?
Hahó!!!
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- AFP helyett Kombinált teszt
- Magas kockázatú kombinált teszt eredmény
- Informatikából ECDL vizsgával vagy érettségivel érek többet? Nem tudok dönteni melyiket válasszam!
- Létezik, hogy nincs olyan kombinált sütő ami nem a 200.000 veri, van benne csak felül sütés is és forgónyárs?
- Gáztűzhely vagy kombinált tűzhely?