Létezik, hogy nincs olyan kombinált sütő ami nem a 200.000 veri, van benne csak felül sütés is és forgónyárs? (tudásbázis)
Persze! Ha már rászánod magad a vételre, minden szempontot figyelembe kell venni. Lehetőleg az egyéni szempontokkal az előtérben. :D
Én a kicsi sütőmben szívesen készítek egytálételeket, húsokat, de még a kenyér is jól szokott sikerülni. :D
Most olvastam csak vissza:-)
Nekem fontos,hogy sok mindent tudjon most találtam 2 is ami ilyen.Variálok még rajta...(Mindent tudjon,legyen olcsó és tegnap elött-re)
Nekem hiányozna a légkeverés is, de az időzítő is. Jó az, ha kikapcsol a beállított időben.
Ja, meg a gázvezeték az, ami tudatosan nem hiányzik, nem vezettettük be annak idején.
Indukciós főzőlapom van, egy főzőzónás. És egy kis asztali sütő, amit használaton kívül akár félre is tudok tenni. Ha bármelyik meghibásodik, olcsóbb a cseréje. Kicsi a háztartás is.
A sütőkben egy darab a forgónyárs.
Rablóhúst lehet úgy is sütni, hogy a megrakott pálcikákat átfekteted egy üres hosszúkás formán, keresztben, és a légkeverés szépen elintézi a többit. (A cseppfogó tepsit alája kell tenni persze, mert legalábbis az én sütőmben nincs burkolat a fűtőszálon, és arra vigyázni kell, ne cseppenjen rá semmi.)
Forogni csak az a forgónyárs tud, amit a sütőhöz mellékeltek, mert annak a vége van úgy kialakítva, hogy beleillik.
Ha jól tudom, beépíthető nagy sütőkben van több forgónyárs-lehetőség, de azokat meg tálalni nehezebb.
A @r szót nyugodtan kihagyhattad volna!
Hidd el, a legjobb ételek fatüzeléses módon készülnek, nem csodamicsodákon!!
Persze van egy-két kivétel!
A kombinált sütő attól kapta a kombinált nevet, hogy külön van a főzőlap, és külön van a sütőrész.
Az elektromos sütők mindegyike tudja a kérdező által felsorolt funkciókat, amik igen hasznosak a különböző sütésekhez.
A beépíthető elektromos sütőkben csodálatos piskótákat, sütiket (egyszerre több szinten is) grillezett husikat lehet készíteni.
kombinált tűzhely, amelyben egyben van a főzőlap és a sütő is. A lap lehet gázos, a sütő pedig lehet elektromos.
Szia! Nem eszünk heti szintem(nem is tudnánk) csak a párom dilije lett ha már új sütőt veszünk akkor legalább lehetne grillcsirkét meg rablóhúst
is...
Miért mi az a kombinált sütő?
Zoé5 ilyet keres: "Szeretnék alsó-felső sütést, légkeverést, grillfunkciót, programórát, vetilátort, és forgónyársat is"
Az általam ajánlott oldalon ilyen sütők vannak. Nekem is ilyen van, ezért ajánlottam.
Kivéve a forgónyársat. De egy sütőnél nem a forgónyárs a leghasznosabb funkció szerintem. :)
Nekem 100 ezer volt 5 eve a sutom indesit. Van hozza forgonyars... na ezt meg sose hasznaltam :) a sok sutesfunkciot viszont szoktam ...
Miert ennyire fontos a forgonyars. Heti szinten wsztek olyan kajajat amihez jell?
Ilyeneket keress, a sorban ott az a 60 literes, az már majdnem kétszer akkora, mint az enyém.
60.000 -100.0000,- Ft között már jó minőséget lehet venni.
Fogónyárshoz meg vegyél egy mini grillcsirke sütőt 16 ezerért.
Én nem nézegettem a beépíthető sütőket, mert nem nagy a család. Nekem van egy elektromos sütőm, ami mindezt tudja, de asztali grillnek hívják, könnyen mozdítható, és a tepsije 28 x 38 cm. A forgónyársa kivehető.
A belseje nem magas, egy bébipulyka azért nem férne bele. A forgónyársat ritkán használom, mert a húst megpirítani lehet a tepsiben is.
Hasonló kapható nagyobb űrtartalommal is.
Medve anyám borogass!
Bónuszként meg még zenéljen is!
További ajánlott fórumok:
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Létezik olyan gyümölcsös bébiétel ami nincsen tele rizzsel meg minden mással? Szóval csak a gyümölcs?
- Szerintetek létezik olyan, hogy a tejemnek nincs tápértéke?
- Mit tegyek, ha a gépemen a "c" meghajtón nincs hely? Már ami létezik, mindent töröltem, mégsincs szabad hely, csak 640 mb!
- Létezik olyan, hogy a beágyazódásnak nincs semmi jele, (vérzés, görcs, hasszúrka, stb.) mégis megtörténik?
- Létezik hogy a kemótól valaki jól érzi magát nincs rosszul?