Létezik hogy a kemótól valaki jól érzi magát nincs rosszul? (beszélgetés)
Nem. De ne nekem legyen igazam.
Azt hiszem, hogy a 2. kör után már jelentkezni fognak a mellékhatások.
A bleomycint kapásból lázcsillapítóval adják, a többihez pedig hányáscsillapítót adnak.
Mileőbbi gyógyulást kívánok!
Anyukám is szerencsére "jól" viseli.Persze kicsit rossz a közérzete,fáradékonyabb,de ezen kívül szerencsére semmi.
Előtte viszont kapott egy injekciókúrát amitől teljesen kikészült.
Örüljön a barátod,hogy nem érzi magát rosszul!!!
Nagyon aranyos vagy, de nem kell sajnálni. A daganatos beteg a környezetétől megértést és türelmet vár, nem aggódást és sajnálatot - ezt jótanácsnak szánom, nem kioktatásnak. Előfordulhatnak viszont hirtelen, váratlan és szokatlan hangulatingadozások, esetleg dühkitörések, amit kéretik megfelelő toleranciával kezelni... (ez sem mindenkinél, de hogy kinél, az kiszámíthatatlan).
A PNET-ről találsz leírásokat, ha beütöd a keresőbe, nem részletezem, mert én most hallottam erről először.
Azt javaslom, hogyha bármi kérdésed van, fordulj bizalommal a kezelőorvoshoz vagy a háziorvoshoz, mert szakmai dolgokban csak őúk tudnak érdemi választ adni. Amit a neten találsz, az inkább kétségeket és bizonytalanságot kelt benned.
Sajnálom!
Még az első 5 napon van túl
lesz még 5X5 nap
Eddig szó szerint jól érzi magát.
PNET!Nem tudja valaki mit jelent?
Barátom a beteg a papírjára így van rá írva
retrpop biosziszta történt,szövettan felvettette,a előzetetes értesítés alapján felmerül PNET lehetőségét is.a PNET az mit jelent?
Az, hogy jól érzi magát, meglehetős túlzás, de elképzelhető, hogy nincs rosszulléte. Ez függ az adott szertől, a mennyiségtől, a beteg fizikai és lelki állapotától, és az időtől is.
A rosszullét mértéke pedig nem függvénye a hatékonyságnak. Nekem elhiheted, az 56. kezelésen vagyok túl :(((
nagybátyám sem volt rosszul tőle....
sajna nem is reagált rá a szervezet..kapott másikat,de nem sikerült neki;(((
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Van olyan tévés személyiség, akitől rosszul vagy?
- Létezik ilyen?! Hozzávaló 225-ös KORONGOT alig lehet kapni egy falcsiszoló zsiráfhoz? Vagy csak nagyon rosszul keresem?