Magas kockázatú kombinált teszt eredmény (beszélgetés)
Nem lesz ott semmiféle távirat, nyugi.+++++
Pár nap és végleg megnyugodhatsz végre.:))
Van már valami eredményed???
Drukk, hogy minden ok legyen.++++++++++++++
Gratulálok a kislányhoz és nagyon örülök, hogy minden rendben van vele.
Boldog és nyugodt babavárást kívánok neked!!!:)))
Na persze, ha tudtad volna előre :-)
Én holnap megyek, nyilván be vagyok tojva, mint állat.. dehát más is túl élte vhogy, nekem is muszáj lesz.. inkább a várakozás az, ami megőrjített eddig, + ami még vagy 4hétig meg fog.
Neked gratula a pici lányhoz!
Sziasztok! Végre túl vagyok mindenen! A kromoszóma vizsgálati eredményem is jó lett. Bebizonyosodott, hogy a szegedi dokinak igaza volt, tényleg kislány lesz. Voltunk 4D-s UH-n Kecskeméten is, ott is azt mondta az orvos, hogy minden rendben. Annyi, hogy a méretei alapján egy héttel kisebb.
Kitartás mindenkinek aki magzatvízmintavétel előtt áll, és ne gondoljon semmi rosszra! Visszagondolván lehet, hogy én is kicsit túl idegeskedtem az elmúlt 2 hónapot, hála fölöslegesen. Puszi mindenkinek! Szilvi
Szia,
Van már eredmény??Remélem minden rendben van.....
Én is szorítok,tudom nem túl kellemes a vizsgálat,de
hamar megvan,és utána sokat pihenni,lazulni és nem lesz semmi baj!
Én megkértem az anyukámat,hogy utána egy 2-3 napra jőjjőn el,és segítsen a háztartásban nekem,mert feküdni kell utána.
Szia!
Olvastam hogy félsz a magzatvíz vételtől.
Én voltam ilyen vizsgálaton és nem vetéltem el. Csak annyit tudok neked tanácsolni hogy próbálj meg a vizsgálat alatt lazítani és utána úgy kelj fel hogy oldalra fordulsz és a kezeddel nyomod fel magad így nem terheled a pocakod és ez után mindig így kelj fel az ágyból. És maximálisan tartsd be az orvos utasításait.
Szorítok neked!!:)
Nem lesz semmi gond. :)
Szilvi,
Drukkolok, hogy minden rendben menjen.
Sziasztok! Bocsi, hogy még csak most írok. Febr.
6-án kell mennem amnio-ra. Majd, ha túl leszek rajta, megírom. Kérlek szorítsatok, hogy minden rendben legyen. Puszi mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- Kombinált teszt - Mihez kezdesz az eredményével?
- A Bajcsy kórházban végzett kombinált tesztnek mennyi idő alatt derül ki az eredménye?
- Mennyi idő a kombinált teszt eredmény?
- Egy közepes kockázatú kombinált teszt után jó AFP eredmény. Megnyugodhatok?
- Közepes lett a kombinált teszt eredménye, de jó lett a Quartett-teszt