Milyen tápszert kap/kapott a gyereked és hány hónapos koráig? (beszélgetés)
Milupa AR Optima
Mi még ezt esszük :o)
A pepti 1 ettől az évtől bárkinek felírhatő eü 90%ra, így csak 250 ft!!! Jó minőségű és még a HA tápszerektől is bontottabb fehérjemolekulákat tartalmaz!!!!!
Csak a dokik nem mindig szeretnek a BNO kódok bűvöletében élni és nem foglalkoznak vele, hogy mennit fizet érte a szülő....
Így van,és ezt már én is tudom nektek köszönhetően!!
A doktornénink szerint is nagyon jó a Beba a probiotikumjaival együtt! :-)
Szia Sheene!
Köszi a linket, tényleg nagyon hasznos cikk!
Ajánlom mindenkinek!!! :)
Kicsit utánaolvasgattam saját tudásom bővítése érdekében :-).
Van a cikkben kifejezetten egy rész a bifiduszokról,pre-,és probiotikumokról.
Sziasztok csajok!
Én csak abból indulok ki, hogy a felnőttek számára is léteznek probiotikumos készítmények, (márkát nem mondanék) amik szintén az immunrendszer megerősödését segítik elő. Éppen ezért, szerintem a babának is a probiotikumok a hasznosabbak, ellentétben a prebiotikumos készítményekkel.Nem?
SZiasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban,hogy milyen tápszert vegyek a most 9 hós kislányomat?A kisfiam 4 éves,és ő majd 2éves koráig szopizott,de a lányom mostanában egyre kevesebbet szopizik.
Nézegettem a nestlé,és a milupa tápszereket,de fogalmam nincs valójában mi szerepe van a pro-,másik termék esetében a prebiotikumoknak, melyik a jó?
A mi dokink a Beba sorozatot írta fel, a 3-t kapja most is. Szereti. Mellette tehéntejet isadunk neki (egy éves elmúlt), mert apa reggelire azt iszik és ő s szeretne abból inni. Soha semmi baj nem volt.
a rokonságban a kicsimmel egyidős gyerkőc dokija meg a Milupa-t preferálta. azzal se volt semmi gond. Szóval normál esetben mindegyik jó.
Két gyerekem van. Az első gyermekem Armandó. Őt csak háromhétig tudtam szoptatni utánna egy hónapig Beba 1 tápszert kapott. Utánna már béby ételt adtam neki.
A második gyermekem Amira. Őt kéthónapig tudtam szoptatni és utánna egy hónapig kapta a Beba 1 tápszert.
Mindkettő gyerekem egészséges és fejlett.
naná, hogy nem, mivel tele van nyomva az összes tápszer tehéntejjel, ami nem összeegyeztethető az emberi fehérjével, meg ásványi anyagokkal, ami mivel a fehérje meg van módosítva nem hasznosul. a gyerekek meg érzik, hogy ez SZARRRR a javából.
hülye marketing duma, hogy jók a tápszerek a nagy f---szt. bocsánat.
ezért lesz egy csomó gyerek allergiás, meg ekcémás egy éven belül.
én nem használnék ilyet soha többé. nálam most már csak növényi tápszer jöhet szóba.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan nem neveznéd soha a gyerekedet?
- Babanév top 10. Slágernevet vagy ritkát adnál inkább a gyerekednek?
- Neked, hogy-hogy nincs még gyereked.......?
- Milyen idős, hány kiló, hány centi a gyereked/id?(12 éves korig!!!)
- Én gyerekem... te gyereked... mi gyerekünk?
- A lányom 13 hós és 2 éves koráig HA tápszert kapja mivel volt tejérzékeny a családban. Vizsgálatot lehet-e kérni?