Milyen tapasztalatotok van cukrászdában vásárolt bejglikről? (beszélgetés)
Én nyolc félét sütöttem most is karácsonyra, de az a helyzet, hogy a bejglire nem tudom rávenni magam. Nem is szeretjük annyira, 1-1 rúd a Pataki cukrászdából, és ennyi, a jelképszerűség miatt.
De ha valahol szereti igazán a család, ott tényleg érdemes sütni bejglit is.
Szia!
Én cukrász recept alapján csinálom a bejglit és isteni finom. Nem veszem, rászánom az időt. Most is már tegnap előtt csináltam 8 fél kg-os rudat és nagyon fini. Én ezért nem adnék 1400-1700 ft-ot, az biztos! Nem bízom a bolti bejglikben amúgy, bár még sose vettem.
Basszus:(
Mármint az ár nem lenne vészes, ha jó lenne. Érdi Pataki Cukrászdában 1400 Ft egy rúd, de isteni finom, ilyen alapon a Gerbaud adhatná 1700-ért, na de ha keserű:(((
Léteznek a neten ilyen-olyan tesztek, de nyilván nem minden cukrászda szerepel bennük. Én pl. a Gerbeaudban vettem egy fél kg-os rúd diósat (még az a szerencse, hogy nem többet) 1700 ft-ért, és keserűűű... Ha ilyet megengedhetnek maguknak, akkor én ezt közzéteszem.
Ti nem jártatok pórul bejglivásárlással?
További ajánlott fórumok:
- Te megmentenéd Illés bácsi cukrászdáját?
- Vendéglők, cukrászdák, kávéházak, éttermek nevei
- Milyen ruhát vásároltál utoljára és mikor?
- Ti milyen nevet adnátok egy most induló cukrászdának?
- Budapesten - a Nyugati Pályaudvar közelében - milyen jó éttermek, cukrászdák és kávézók vannak?
- A Városmajorban, Budapest II. kerületében hol, milyen jó beülős cukrászda van?