Milyen színárnyalatot válasszak a barna hajamnak? (tudásbázis)
Igen ezt én is olvastam, hogy mindenképpen kellene bele vörös árnyalat.. magyarul lehet h tényleg marad a gesztenyebarna..
Vagy esetleg nagyon mély barnát (majdnem feketét) választani..
Nem tudom. Ez nagyon necces. Hülyeség volt ez a kétszín..
Köszönöm a javaslatot .. :)) Kedves vagy, igazad lehet.. nem kéne elrontanom. :)
Igazából volt nekem ezelőtt melíros hajam is.. de mikor már sok volt a szőke.. akkor váltottam erre a "feles" dologra. Akkor elég jól elkapta a fodrászom a barnát.. 6%-os oxival. Szóval nem maradt szőke benne és nem is kopott ki, pedig van már jó 5 hónapja ennek.. :)
Egyetértek. Csak az egyetlen bökkenő, hogyha szőkére megy, akkor kell benne vörösnek lennie, mert különben bezöldülhet.
Szerintem csak színpalettát nézegetve lenne értelme, mert ott kezdődik, hogy a sötétebbnél nem igazán lehet világosabb.
Most tudnunk kellene, hogy milyen színű haja van az ismerőseidnek?
90/60
A helyzet az, hogy jelenleg szőke vagyok félig, másik felem pedig sötét barna...
Szeretnék teljesen barna lenni lehetőleg, mert gazdaságosabb is és mert jól állna a kék szememhez ez is. (Legalábbis ezt mondták nekem..) Gondolkodtam a gesztenyebarnán.. de abban van egy kis vörös árnyalat ami nem is zavar(na).. csupán nem akarok bizonyos hölgyekre hasonlítani, akik a párom ismerősei között vannak.. és vonzóak. Szóval valami sötétszínt szeretnék, ami szép, egyedi árnyalatot ad. Valami ötlet? Fontos lenne!! :(
25/L
További ajánlott fórumok:
- Ölebből lakásba fiút vagy kislányt válasszak?
- Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak?
- Tudnátok abban tanácsot adni, hogy kék tetőhöz milyen ház-színt válasszak?
- Milyen barna hajfestéket válasszak, hogy a végeredmény ne legyen vöröses árnyalatú?
- Milyen színű pirosítót válasszak; szőkésbarna a hajam, kék a szemem és világos bőröm van?
- Ajánlanátok nekem olyan barna hajfestéket, amitől nem lesz vöröses beütése a hajamnak?