Milyen szexuális segédeszközt vegyek? (tudásbázis)
Sziasztok!:-) Lehet, hogy már nem olvassátok, de azért írok. Szóval megvan a tökéletes.
Egy valamit nem értek. Nekem néhány hozzászólásból az jött le, ha valaki segédeszközt szeretne, ott biztos nem jó a szex a kapcsolatban. Nem kell rögtön erre gondolni! :) Ha egyedül vagyok, akkor pl. Nem szeretek a kezemre hagyatkozni. Van, hogy a párom egy-egy hétre elutazik. Olyan egyértelműen egy kis segítőtárs jól jön.
Es mi lenne, ha elmennel egy szexshopba es megnezned milyenek vannak? Az eladok is biztos tudnanak segiteni.
Nem helyi kiprobalasra gondoltam, mielott valaki elsutne ezt a poent! :P
Nincs nekem bajom a kütyükkel de mivel már kipróbáltak egy párat és nem váltak be...
lehet egyszerűbb bevonni még egy igazit :-D
Igen, én ezt értem :-)
Nálunk még nem volt szükség újításra sem :-P
Viccet félre téve, értem én csak neki úgy tűnik borzasztóan fontos, csak jobb a párja micsodája mint egy eszköz, ezért nem értem annyira.
Roppant kíváncsi voltam erre a fórumra :-)
Nem értem. Ok, be lehet vonni segédeszközöket stb... bár nálunk még sosem volt rá szükség de párom szerszámával mi a gond? :-)
Lányok!:)
A kérdést elég nyíltan fogom feltenni, mert máskülönben szerintem nem tudtok segíteni...már ha lesz segítségem.
Az a problémám, hogy eddig bármilyen segédeszközt vettem(3 db), egyik sem volt jó. :( Mármint nem teljesen jó. Túl kemények voltak, amik, ha gyors használat alatt voltak, nagyon kidörzsöltek az erezet miatt, de arra közben meg mégis szükség van. Olyan anyagúra lenne szükségem, ami puha, de mégis van keménysége, ami hajlítható, nehézségek nélkül...nem is tudom...
Itt az egyik, amit 1 éve vettem: [link]
Azt írja zselés anyagból készült, de ha hátulról használja a párom rettenetesen kidörzsöl, pedig jól esne(nedvességgel nincs baj).
Mondhatnátok rá, hogy olvassam el, hogy miből készül, de az nekem nem segít. :( Itt is azt hittem a "zselés" anyag miatt megtaláltam az igazit, de mégsem.
Hozzá rendeltem még ezt a vibrátort:
Ennek is csak a rezgését hasznosíthatom, mert a keménység, az érzés amit nyújt nem jó.
Azért linkeltem, mert hátha használja valamelyikőtök, és így talán könnyebb tanácsot adni.
Szóval összefoglalva: Makk, erezet, esetlegesen herék(:D) "szükségesek", de utóbbi elhanyagolható. És olyan anyag, ami puha, "könnyen" hajlítható, mégis kemény. Ha van olyan, minek bőr tapintása van, az is jöhet! Nem is hiszem, hogy létezik ilyen. :D Ha nagyon drága, amit javasoltok, az sem probléma.
Előre is köszönöm az esetleges segítséget! :)
További ajánlott fórumok:
- Szexuális segédeszközök
- Hogyan vegyem rá a feleségem szexuális segédeszköz használatára, és hogy kívánja a szexet?
- _Hogyan deríthetem ki valakiről, hogy milyen a szexuális beállítottsága?
- Szexuális segédeszközök a házasságon belül, hvagy:használtok, használnátok?vagy esetleg nem?
- Szexuális segédeszköz
- Első alkalommal milyen segédeszközökkel lehetne feldobni a szexuális életünket?