Milyen számodra az ideális nő/férfi? (beszélgetés)
pont olyan mint a jövőbéli vagy mint a szomszéd. :)
feketehajú, barnaszemű, kedves, jólelkű, magával ragadó, határozott, sportos, természetes, aki nem attól érzi magát jól a bőrében, hogy agyonkeni+festi magát és tetoválásmentes.
Ideális nő: Legyen humorérzéke, tiszta lelkű, mosolygós, műanyag mentes, kultúrált.
aki hisz a 50-50-ben egy kapcsolatban,mert ha ez nem igy van akkor egyik fel nem boldog.marpedig egy parkapcsolat mindig 2 emberrol szol.
Szexualisan es szellemileg is kielegito legyen a partner, humoros, pozitiv beallitottsagu, celtudatos ferfi.
Én a 100-100-ban hiszek, szerintem meg így lehet...;))
aki hisz a 50-50-ben,mertcsak igy lehet boldog az ember a parjaval.
...Mit jelent, ha az ideális férj bejön a konyhából?
- Hosszú a lánc...
Férfiben, a férjem- Bruce Willis és Mel Gibson keverve.
Nőben, a Hargitai Bea
...És akkor van mindenki a helyén, ha a férj autót vezet, a feleség háztartást, az anyós meg áramot...:-)
És tudjon jó kajákat is főzni sütni nem?:) És tudjon építeni is...
....Az ideális férjjelöltet először szinte észre sem veszed. Talán ő az a kolléga, aki előreenged a liftben, az, aki segít összeszedni a leejtett táska tartalmát, vagy a taxis, aki felajánlja, hogy hazavisz az esőben...
A sármos, macsó férfi pontosan tudja, hogy minden erőfeszítés nélkül, kizárólag a megjelenésével, egyetlen mosolyával már sikert érhet el. Ő nem egy anyámasszony katonája típus, tőle azonban ne számíts megértésre és együttérzésre. Az ilyen pasiban ugyanis túlteng az egoizmus....
Örülök, hogy vagyunk páran akik már megtaláltuk:)
A többieknek pedig kívánom, hogy találjátok meg a ti tökéletes párotokat;)
Nekem mindig is az első pár másodperc volt a döntő tényező 3mp alatt ahogy megszólalt eltudtam mindig dönteni tetszik e az illető vagy sem. kínézetre: sportos legyen magasabb nálam, adjon magára legyen tiszta ápolt igényes. Nálam a családiháttér, pénz, és bőrszin sose játszott szerepet párválasztáskor. Belső tulajdonság: öszinteség, bizalom, komolyság, humor tisztelet, inteligencia, egyéniség határozottság,adja önmagát, legyen önbecsülése, kedves, egyáltalán ne legyen lusta, és párom pont ilyen. :)
A külső nem annyira fontos:) Nekem a párom:)Imádom:)
a tudás mindig vonzó meg az egyéniség. önálló, felelősségteljes, határozott. ne legyen komformista.
Persze...tökéletes nincs, mi sem vagyunk azok.
Olyan meg nem szuletett :))
Ne legyen tökéletes, de legyen elég bátor ahhoz, hogy önmagát adja.
Azt én is írtam, hogy fontos, hogy mindig érezzem, hogy vonzónak, szexi-nek tart! Na és igen a JÓÓÓÓÓÓ SZEX!!!! Hát pont a lényeget felejtettem ki, én hülye! :D
Asszem kiegészítetted, ami esetleg nálam hiányzott. Ami még fontos, hogy jó legyen vele a szex, érezzem, hogy kívánatosnak tart.
Lányok!!Nincs is ennyi magas férfi....
Na, örülök, ha ettől neked is jobb kedved lett:))
magas,sportos,okos,intelligens,humoros,
Wow, ez gyorsan ment! Klassssz! :)) Akkor boldogságos vagy.... örülök... nah, mindjárt kicsit jobb kedvem lett! :))
Én megtaláltam a számomra tökéleteset:alacsony,BARNA szemű,-hajú,jóképű,jó humorú,szerető,féltő,mindenben támogató,becsületes,talpraesett,önálló,segítőkész TÁRSAMAT!
További ajánlott fórumok: