Milyen sűrűn szexelsz? (tudásbázis)
Gyakorlatba vagy elméletbe ?
Így van, minden ember más és más. Csak azért írtam, amit írtam, mert nekem úgy jött le, hogy enyhén furcsának találod, ha valakik pl 1 óráig hancúroznak. És azért az nem azért 1 óra, mert fél óra "bemelegítés" kell. Én speciel szeretem nagyon húzni az időt, úgy még nagyobb a kielégülés. Szerencsére a partnerem hasonlóan áll hozzá ehhez. Minél többet kapni, minél tovább érezni...mmm... Ha választanom kéne, inkább a hosszú, kiadós, fárasztó, izzasztó, teljesen kifacsaró szeretkezések. ;)
Kaludia! Igazad van. Ez nálam is így van.:)
Szerinzem minden együttlét más és más. Nekem is van hosszabb is, de az is max fél óra, a legrövidebb 2 perc, mert épp annyi idő van rá, de megkívántuk egymást. Ez egyéntől is függ. Én pl ha a párom hozzám ér, akkor azonnal gerlyedek, nincs szükségem előjátékra. Minden ember más és más.
Nincs semmi bajom a rövidebb menetekkel sem. Csak arra reagáltam, hogy nincs azzal semmi gond, ha valaki jobban szereti a hosszabb együttléteket.
Meg azért a 10 perc és az órákig tartó menet között elég sok lehetőség van...
Értem én. ..csak én a másik oldalt is látom. Van hogy egyszer csak jön valami és azonnal hirtelen akarja az ember, ilyenkor meg annyira jó hogy hamar...hamar:P ezt nem tudnám megfogalmazni de biztos veletek is szokott ilyen lenni. Más mint amikor egyszerűen csak kívánod...
Ebben igazad van hogy nagyon jó feszültségoldó csak kevés időt szánunk rá sajnos oedig azn igazat meg vallva rám is rámférne akár most is
Minél hosszabb az együtlét annál kellemesebb nekem ez a véleményem legalábis
Olvasd el, kérlek, mire reagáltam.
Azt írta bogyócica, hogy ha például 1 óráig tart, akkor ott valami nem stimmel. Erre reagáltam, hogy mégis miért lenne baj, ha valakik pont a hosszú együttléteket részesítik előnyben a gyorsakkal szemben?
Szerintem 8-10 perc semmire nem elég. Ennyi idő alatt még be sem indul egy nő teljesen, át sem tudja magát adni a folyamatnak, nekünk több idő kell, mint a pasiknak. Egyetértek peachmelonnal.
Viszont az órákig tartó meneteket már nem bírom. :)
Miért szerinted 10 perc alatt nem lehet élvezni valamit, csak ha órákig tart????
Nem az hogy 10 perc mindig de ennyi elég tud lenni elég sokszor.
Kiélvezni! ezen a lényeg.
Ööö...az nem oké, ha valaki szereti kiélvezni és nem 10 perc alatt tudja le? :S Ilyet se hallottam még. :O
Nincs kiszámolva. Nem mérjük stopperral az időt. De nyilván nem 1 órahosszáig csináljuk. Ott már valami nem oké. Nem mérem az időt, és amint írtam a napi 8 az nem sűrűn fordul elő. De volt már rá példa. Nem is egyszer.:)
Látod hogy van, minek kérdezed??? Nem kell hogy elfogadd te kritizálni sem, hisz nem kért rá senki...
A felháborodott válasz is válasznak számít. :D
És tényleg van ilyen tudásbázisba való kérdés?4 És van aki válaszol is rá? Pfffffff.....
Amikor csak tehetem. :D :D :D
Így ki van számolva? Nálatok kereken 5+8 perc egy szeretkezés? És ez van naponta 8x? :)
Én jobb szeretek erre időt szánni, belemerülni. Lehet, hogy ami nálatok 4 menet az másnál 1. :)
Te kérdeztél rá a sűrűségére, akkor mégis fontosnak tartod, nemigaz? :)
Nem a mennyiség a lényeg. Aminőség fontosabb. Nekem sincs neg a napi 8. Van olyan nap, hogy nincs semmi, mert lelkileg nem jól érzem magam. A lényeg, hogy nem szabad, hogy ellaposodjon. Hetente legalább min .kétszer csinálni kell, mert annyi kell a jó párkapcsolat fenntartásához. Ha valaki havonta csak egyszer csinálja és párkapcsolatban él, akkor már ott gondok vannak.
Akkor szerinted miért van annak jelentősége, hogy ki mennyit szexel? :)
De szoktam dolgozni, előtte is, utána is és közben is:)
Ez szerintem teljesen a magánügye mindenkinek de egészséges és fiatalít is
Mást nem is csinálsz? :D Mikor dolgozol? :)
További ajánlott fórumok: