Milyen sportot válasszak? (beszélgetős fórum)
röplabda
Én röpivel fogytam 5kilót diéta nélkül;)
Sziasztok!
Én szívesen úsznék ,de azt hallottam ,hogy nagyon széles lesz tőleaz ember válla...
meg szívesen teniszeznék ,de attól meg a hát...
........szóval tudnátok segíteni valamilyen sportot szeretnék választani amit versenyszerűen tudnék űzni.
Valami olyat ami a testalkatomhoz megfelelő elégé magas vagyok ,de nem szeretnék kosarazni ,de viszont a magaságomból adódoan nem vagyok egy artista alkat ezért azt ne ajánljátok.:)
Na?
eva6308
Szerintem súlyzó, kicsi súlyokkal. Sok ismétléssel.
Nekem ,nem igazán a súlyommal van problémám,"csak" nagyon erős vagyok felsőkarban kb 2 számmal nagyobb blúz kell a karja miatt. Van valakinek használható ötlete?
Amitől azért nem fogok úgy kinézni, mint egy díjbirkózó.
Előre is köszi.
Szia!
Én egy évig keményen Fitnesseztem itthon.Vásároltam súlyzókat és esténként,Bíró Ica(a kedvencem),Cindy Crawfordal csináltam a gyakorlatokat.15 kg-tól szabadultam meg,ennyi volt a cél.A lányom is vett bérletet,eljártak fitnessezni,de ő sem fogyott semmit.
És te láttál már kövér angolnát?
Hidd el, hogy ha az evési szokásaidon nem változtatsz, akkor bármilyen sportot is választasz, csak átmeneti, vagy semmilyen semmilyen súlycsökkenésre számíthatsz.
cselgáncs -- minden életkorban gyakorolható, és szuppper! Minden testrészt megmozgat, s a küzdelemben gondolkodni sem árt.
Testet-lelket pihentető sport.
Nem sok jobb (értsd: egészségesebb) sport van az úszásnál. Amellett, hogy az ízületeket kíméli, gyakorlatilag minden izmot megmozgat.
Fogyni viszont diéta nélkül úszással sem lehet (szerintem semmilyen sport nem fogyaszt önmagában)!
Másként: aki kicsit is hízásra hajlamos, a sport mellett, diéta nélkül csaknem biztos, hogy nem fog lefogyni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak?
- Tudnátok abban tanácsot adni, hogy kék tetőhöz milyen ház-színt válasszak?
- Milyen kényelmes ágyat válasszak?
- Milyen barna hajfestéket válasszak, hogy a végeredmény ne legyen vöröses árnyalatú?
- Milyen elliptikus trénert válasszak?
- 4 éves kisfiúnak milyen sportot válasszak?