Milyen elliptikus trénert válasszak? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
A párommal történt dolgot szeretném megosztani veletek, nehogy mással is megtörténjen!
Pár hónapja egy multinál vett egy trénert 70.000,- Ft-ért. Otthon derült ki, hogy nem lehet az elemeket a helyükre tenni, mert nincs kialakítva a csatlakozó rész. Visszavitte a kijelzőt, megnéztek egy másikat, kiderült, hogy az összes, az áruházban található saját márkás gép gyárilag rossz. A városunkban található többi ilyen áruházban is megnéztük, mindegyik hibás. De a legbosszantóbb az, hogy többszöri reklamáció ellenére sem szedték be a termékeket, a mai napig kint vannak az eladótérben,mint tökéletes áru.
Tehát a T-ban ne vegyetek elliptikus trénert, vagy próbáljátok ki ott helyben az elemmel együtt!
Bingó! :-)
Az erősséget a kijelző alatti kék tekerővel kell beállítani.
Patapucs!
Neked ilyen van?
Manuálisan (tehát nem digitálisan) lehet állítani a nehézségi fokoztatot?
Akkor te előnyben vagy. :-)
Én előtte csak kipróbáltam vkinél.
Hál égnek a BéKáról leszoktam jópár éve. :D
Szerintem zenére nyomnám. :)
Amit olvastam, az alapján kb ugyanaz, csak másabb kicsit a kinézete.
A Decat-ban egyébként ki is lehet próbálni őket.
Emiatt én is aggódom, hogy kevesebb időm lesz a lapitopi előtt ülni... :/
:DDD
Újabb, a számok mindig emelkednek úgy ált. a típusoknál.
Mindjárt rákeresek, megnézem a különbséget.
meg tudtam volna akkor ott fojtani egy kanál vízbe a srácot:D ahogy rám nézett:D
aztán mégiscsak neki lett igaza, most milyen eladó az ilyen, ha hallgatok rá nem is veszek semmit:D
Annak én is használom. :-D
Feldobják a színes holmik. :-)
Viccet félretéve: akinek tetszik ez a mozgás forma, az a sportra is használni fogja.
Jaj, ilyet ne is mondj! :D
Nagyon kéne valamit mozognom, de nagyon be van határolva, hogy mit is szeretnék és tudnék mozogni a mindennapokban.
nekem a legjobb tanácsot a boltos adta, idézem:
olcsót vegyen mert ugyis szobainasnak fogja használni:D
kicsit besértődtem de igaza volt:D
Igen, most 73 vagyok, de még folytatnom kell.
:-)
A lényeg, hogy ésszel csináld az egészet és mozogj rendszeresen.
Tök jó, hogy ezt írod, nálam is pont ugyanez a helyzet. Izületkímélő mozgásforma kellene, amit itthon is tudok csinálni diéta mellett, és az állóképesség javítására.
Sikerült is fogynod?
Én fogyás miatt kezdtem diéta mellett.
Olyat akartam, ami izület kímélő, mert 95kgval kezdtem a fogyást.
Semmi terv ill az volt, hogy rendszeresen akartam csinálni úgy, hogy feltornázzam napi 30percre.
Kezdetben csak 5-10 ment és hetente növeltem.
A pulzust mindig figyeltem, mert amikor 150-160 körülre felment, elkezdett fájni a fejem (a fene se akar lefordulni a gépről).
Kérdés? Van bőven! :D
Valamilyen edzésterv szerint használtad, vagy saját elképzelés szerint?
Fogyókúra miatt, vagy csak edzés (esetleg kiegészítő edzés) céljából?
Ok, örülök, hogy segíthettem.
Ha kérdésed van írj nyugodtan!
VE 200 a típusa.
01-02 hóban hetente 3x használtam, kb márciustól hetente 4-5 alkalommal, most nyáron hetente 6x. Semmi baja, csendes, én szeretem.
Méri a pulzust, kalóriát, sebességet, megtett távot. Van fix és mozgó karja.
Bocs, kissé gyors voltam.
Az enyém rendszeresen használom és meg vagyok elégedve vele.
Használtan vettem a vaterán féláron, 6 hó garanciával. Decathlonos, Domyos a márka. Ha kell utána nézek a pontos nevének.
További ajánlott fórumok:
- Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak?
- Tudnátok abban tanácsot adni, hogy kék tetőhöz milyen ház-színt válasszak?
- Megéri elliptikus trénert vásárolni?
- Használ valaki elliptikus trénert? Mi a véleményetek, tapasztalatotok? Lehet a segítségével fogyni?
- Milyen márkájú elliptikus trénert érdemes venni? Valamint mit kell figyelembe venni, egy ilyen gép vásárlásakor?
- Tudnátok esetleg ajánlani, mutatni olyan elliptikus trénert, ami szerintetek jó és viszonylag olcsó?