Milyen márkájú elliptikus trénert érdemes venni? Valamint mit kell figyelembe venni, egy ilyen gép vásárlásakor? (tudásbázis kérdés)
nekem zero X van, négy éve vettük 25 000 ft-ért használtan, sok program van benne, állítható ellenállás.
Én mindenképpen elektromosat ajánlanék! Így magad tudod változtatni az edzést, nem unod meg.
Köszönöm a sok infót :) Sokat segítettél :)
Valószínű rajtam kívül nem sokan fogják használni, max kipróbálják a családtagok.. de remélem az én kitartásom sokáig megmarad majd :)
Megnéztem a márkát, amit mondtál (Robust) és tényleg nagyon jó gépei vannak, ráadásul ennek a fajtának vannak a legnagyobb lendkerekei (16-18 kg körüliek, míg a többi típusnak ilyen 6-8-10 kg). Az egyik sportboltban, annyit tudtak mondani, hogy minél nagyobb a kerék, annál stabilabb a gép.
Köszi a segítségét :) én is nézegettem a Robust márkákat, jónak tűntek, voltam egy kisebb boltban, ott sajnos nem voltak vmi készségesek az eladók. Kb mindegyik darabra azt mondták, hogy jó...
Én is olyan 100körüli kategóriára gondoltam. Még néztem Kettler-t.
Lécci segítsetek, akinek van otthon ilyen gépe, szeretnék egyet otthonra, de fogalmam sincs mi alapján érdemes választani. Szeretnék valami jobb minőségűt, ami bírja is sokáig :)
Köszönöm :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- A férfiak mennyire veszik figyelembe a külsőt párválasztáskor?
- Szerintetek mennyire veszik figyelembe az autósok, ha látják, hogy "baba az autóban" matrica van egy kocsin?
- Miért van az, hogy bizonyos férfiak kizárólag egy nő külsejét veszik figyelembe?
- Méz vásárlása közben, hogyan/miről ismerhetem fel, hogy a méz eredeti vagy hamisított?
- Hangkártya vásárlása esetén mit kell figyelembe venni?