Hangkártya vásárlása esetén mit kell figyelembe venni? (tudásbázis kérdés)
Akkor hurrá!
Ha nem is elegáns megoldás, de legalább hang van.
Azért a kezeim közé kapnám azt a gépet
Megnéztem a képet, nem látok azon olyan szines hang kimeneteket amit emlitettem
Nem baj
Szivesen
Kellemes Karácsonyt!
Csak lassan, valami zavar van az egészben
A videókártyádon van a HDMI kimenet és mellette a VGA kimenet
Ez utóbbiba tudsz csatlakozni ezek szerint?
Mint itt a kék soklyuku csatlakozó
Ha meg azok a szines hüvelyes csatlakozók is vannak, akkor az alaplapra integrált hangártyád is van,de valószínű nincs setupolva/beállitva vagy le van tiltva a BIOS-ban vagy az Eszközkezelőben. Olyan nincs hogy ebben az esetben csak HDMI kimenetelen van hang
Esetleg, mi van a Vezérlőpult-Hangok és audió eszközök-Lejátszás fülön beállitva?
Milyen jó lenne ha leirnád az alaplapod tipusát
A PC burkolatát levéve rajta szok lenni az alaplapon, esetleg a számlán és milyen WIN-t használsz
HDMI mellett szokás azért alaplapi hangkárta is
Nincs ilyen szines , rózsaszin/zöld/kék kivezetés/csatlakozó a gép hátulján?
Ha nincs, nincs
A régi monitorhoz hogy ment a hang?
Feltételezem nem akarsz házimozi körhangzást és studió berendezést használni, csak hang legyen
Vegyél ilyen usb sticket, bármelyiket
Ezeknek van egy mikrofon bemenete és egy fülhallgató kimenet jack dugóval, oda vagy külső erősitőt csatlakozol, vagy fülhallgatót
Ez kicsit igényesebb, csatlakozások tekintetében
Illetve van amelyikhez telepitő CD is kell , van amelyiket felismeri a számitógép, amelyik neked tetsző
További ajánlott fórumok:
- Új kerékpár vásárlása esetén valóban az én költségem az első szervizben történő beállítások költsége?
- A munkáltatónak kötelessége minimálbér esetén figyelembe venni az iskolai végzettséget?
- 35 évet betöltöttem. Első ingatlan vásárlása esetén már semmilyen kedvezmény nem jár az illeték fizetésében?
- Mennyi szocpol jár egy gyerek után, használt lakás vásárlása esetén?
- Milyen márkájú elliptikus trénert érdemes venni? Valamint mit kell figyelembe venni, egy ilyen gép vásárlásakor?
- Szerintetek könyvesboltban, könyv vásárlása esetén elfogadják a "kultúra utalványt"?